Xavier Fonollosa participa a l’ofrena a la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi

564
Ofrena Diada Sant Boi

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i els regidors Soledad Rosende, Eli Plaza, Sergi Corral, Montse Salas i Àngels Soria, han participat als actes de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Boi de Llobregat.

A les 10.00h, han començat amb el Ball de l’Àliga de la ciutat, a la plaça Mossèn Jaume Oliveras, davant de l’església de Sant Baldiri. A continuació, interpretació, per part de l’orquestra de Cambra A 4cordes, i les corals Reneixença i Pedres Blanques, del Cant de la Senyera, mentre s’ha procedit a la hissada de la Bandera Catalana. Enguany, l’associació Aliments Solidaris de Sant Boi, amb motiu del seu 10è aniversari ha lliurat la bandera a l’alcaldessa.

Tot seguit, a l’església parroquial de Sant Baldiri s’ha fet l’ofrena floral davant de la tomba de Rafael Casanova amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez, la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra i Solà, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret i Sabidó i la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà i Pons.

També han fet l’ofrena membres de la delegació del Govern a Catalunya, de la Diputació de Barcelona, de l’Àrea Metropolitana, del Consell Comarcal del Baix Llobregat, de la Federació de Municipis de Catalunya, de ‘Associació Catalana de Municipis, grups parlamentaris, ajuntaments del Baix Llobregat, partits polítics, sindicats, i entitats nacionals, comarcals i locals.

Per acabar, s’ha interpretat l’Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, a càrrec de l’orquestra i les corals, i a la plaça de l’Ajuntament s’ha gaudit de sardanes amb la cobla Sabadell.