Xerrada sobre ‘La lluita per l’oportunitat de viure: els nostres testimonis’ a l’auditori del Centre Cultural

806

Aquest dimecres, 7 de novembre, a les 18.00 hores, es farà una xerrada sobre La lluita per l’oportunitat de viure: els nostres testimonis a l’auditori del Centre Cultural. És una activitat paral·lela a l’exposició La lluita per l’oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia que es pot veure a la Biblioteca Francesc Pujols.

Un procés en un període històric
L’exposició recupera la memòria del procés d’emancipació de les dones en un període històric, que va des de la Segona República, amb els avenços que va comportar des de la legislació civil i la incorporació de les dones a la vida pública, fins a l’aparició del moviment feminista. La mostra destaca per divulgar documents i imatges que evidencien la participació de les dones.

Fins al 12 de novembre
L’exposició s’ubica a la Biblioteca Francesc Pujols fins al 12 de novembre de 10.00 a 14.00 hores, de dimarts a dissabte, i de 16.00 a 20.30 hores, de dilluns a divendres. La mostra l’organitzen el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i la Diputació de Barcelona.