El CB Martorell viatja a Mallorca per mantenir les opcions d’ascendir a LEB Plata

1109
CB Martorell (imatge: Xavi Velasco)
CB Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Club Bàsquet Martorell viatja avui fins a Mallorca per enfrontar-se al Bàsquet Llucmajor, el líder del sotsgrup C1, en el primer partit de la lluita per l’ascens a LEB Plata. Els martorellencs jugaran demà a la tarda i ho faran després d’haver acabat la lliga regular com a campions del sotsgrup C2. Primer contra primer, però amb un balanç de resultats més favorable als mallorquins, amb deu victòries i dues derrotes, nou triomfs i tres desfetes per als blaus.

Pel que fa a la resta de partits d’aquesta final a 8, n’hi ha un que ja s’ha decidit, i deixa el Sant Antoni Eivissa com un dels quatre millors conjunts del grup C després de guanyar el Bàsquet Castelldefels dels martorellencs Raúl Martínez i Marc Bernadí. La jornada es completarà amb el Club Bàsquet Mollet-Club Bàsquet Salou (diumenge, 18.05h) i el Club Bàsquet Valls-Unió Esportiva Mataró (dissabte, 18.10h).

L’entrenador del Club Bàsquet Martorell, Toni Olivares, exposa els punts forts dels illencs i admet que creu que poden fer-hi front basant-se en una defensa intensa i intentar optar pel contraatac com les seves millors armes.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Els blaus saben que es tracta d’un conjunt important, potser el més important del curs, i el seu entrenador reconeix que té un component molt especial.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Una part de l’equip ha viatjat aquest matí i ja és a Mallorca, mentre que la resta ho farà aquesta tarda i es reunirà amb tot el grup al vespre.

A tres jornades de conèixer el desenllaç 

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell rebrà demà (2.00h) el Futsal Mataró en l’última de les tres jornades que els resten abans d’acabar la segona fase de lliga. I ho faran a casa després del triomf a la pista del Futsal Barceloneta i de pujar al segon lloc de la taula.

Els de Víctor González van superar els barcelonins i s’han adjudicat, de manera provisional, la segona plaça de la classificació, amb 44 punts que els fan empatar amb l’Escola Pia. El Calvià és el líder destacat i el Club Natació Sabadell tanca els quatre primers llocs, amb 42 punts.

El tret diferencial d’aquesta setmana és que els martorellencs són segons i això els donaria dret a seguir lluitant per assolir l’ascens. Pel que fa al rival d’aquesta jornada, els mataronins són cinquens i tenen 42 punts, però un triomf els reactivaria en la seva ascensió fins la quarta plaça.

Visita exigent al líder 

Passem al futbol, amb el primer equip del Club de Futbol Martorell, que visita diumenge (18.00h) el líder, el CF Les Borges Blanques, després d’encadenar dues victòries. Els blanc-i-vermells han aconseguit ajustar els llocs de perill i ara són a quatre punts de la salvació, empatats amb la Unió Esportiva Tàrrega.

Els martorellencs tenen ara 11 punts, són a quatre del FC Martinenc, mentre que Les Borges Blanques encara no ha perdut i acumula 24 punts. Els lleidatans són el conjunt més fiable en defensa i són els ferms candidats a aconseguir l’ascens. Davant d’aquest escenari, els blanc-i-vermells es preparen per a una jornada exigent que podria allargar els bones sensacions que acumulen arran dels últims resultats. El partit dels martorellencs tancarà la jornada del sostgrup 2B. En clau femenina, les blanc-i-vermelles rebran el CFU Mirasol Baco (dissabte, 17.00h) després d’empatar contra el CE L’Hospitalet la setmana passada

En waterpolo, l’absolut masculí del Club Natació Martorell visitarà demà (19.15h) el CW Garraf, penúltim, i que encara no ha guanyat cap partit. En clau femenina, les de Rafa López reben el CN Granollers (17.15h). Ambdós conjunts empaten a quatre triomfs a la taula, tot i que les martorellenques tenen un punt més.

En handbol, tres partits aquest cap de setmana: dos per al femení del Club Handbol Martorell, que s’enfrontarà a l’Handbol Sant Boi dissabte a casa i diumenge com a visitant. Les de Sant Boi de Llobregat tenen també vuit punts. I el primer equip masculí jugarà diumenge a la pista de l’Handbol Cerdanyola.