Places disponibles al Certificat de Professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web’

651

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell informa que encara queden places disponibles per al Certificat de professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web’ emmarcat en l’oferta de Formació Ocupacional 2020-21 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El curs s’iniciarà el proper 1 de març de forma virtual.

El Certificat de Professionalitat de Nivell 2 ‘Confecció i publicació de pàgines web’ consta de 600 hores (520 teòriques, 40 de formació complementària i 40 de pràctiques). L’alumne ha de tenir el Graduat escolar, ESO o equivalent, prova d’accés a Cicle Formatiu de Grau Mitjà o prova d’accés a la universitat per a majors de 25 o 45 anys. La sessió informativa va tenir lloc el passat 29 de gener i les classes es faran de l’1 de març al 29 d’octubre, de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00h.

“Han de ser persones aturades inscrites al SOC, però com a novetat, tots els que estiguin en situació d’ERTO i estiguin interessats en formar-se o buscar altres alternatives de feina podran fer també el curs. No comptaran com a treballadors en actiu, sinó com a persones aturades”, diu Esther Velilla, tècnica d’Inserció i Formació del Molí Empresa.

Esther Velilla, tècnica d'Inserció i Formació Molí Empresa

L’objectiu d’aquest Certificat de Professionalitat és formar en la creació i publicació de pàgines web que integren textos, imatges i d’altres elements; tot utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats, segons especialitzacions i condicions d’usabilitat donades. Realitzar els procediments d’instal·lacions i verificació de les mateixes en el servidor corresponent.

Les sortides professionals que pot oferir aquest curs permetran als participants desenvolupar la seva activitat professional en empreses o entitats públiques o privades de qualsevol mida que disposin d’una infraestructura de xarxes intranet, Internet o extranet a l’àrea de desenvolupament del departament d’Informàtica.

Els interessats poden fer la preinscripció a través del web moliempresa.cat i el formulari habilitat, o trucar directament al 93 775 31 01.