El Progrés s’omplirà divendres de moda, música i gastronomia en la 4a Shopping Night

891

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés ho té tot a punt per celebrar divendres 17 de juny la 4a Shopping Night des de les 18.00h i fins passada la 01.00h de la matinada. La cita comercial inclourà una àmplia oferta de restauració. Els organitzadors volen atraure un públic molt variat i han preparat activitats per a gent de totes les edats.

Els jardins d’El Progrés tornaran a omplir-se divendres de parades comercials, d’actuacions musicals, d’oferta gastronòmica i d’activitats de lleure per fer passar als martorellencs una bona estona. Com explica la responsable de joventut d’El Progrés, Mònica Ollé, “la Shopping Night és una aposta per fer alguna cosa diferent al poble i activar la vida social i comercial de Martorell, fent propostes lúdiques que puguin atraure gent de totes les edats”.

Comerç i activitats lúdiques per a tothom
L’oferta comercial estarà centrada per una desena d’establiments “molts dels quals relacionats amb productes relacionats amb la dona i altres de venda online que es volen donar a conèixer físicament al públic”, diu Ollé. Alhora, l’espai enjardinat comptarà també amb “quatre foodtracks (furgonetes de menjars), com ara una de plats argentins i una altra de menjar mexicà. També hi haurà un establiment de cervesa artesana”.

A més de l’oferta comercial, la Shopping Night inclourà diverses activitats lúdiques: “volem que hi hagi tot tipus de públic i que tothom pugui gaudir. A la tarda farem tallers d’animació infantil com l’any passat, i també tindrem una master class de salsa i a partir de les 23.00h, una sessió de música dels anys 80 i 90 a l’espai chill out que habilitarem de nou”.