L’Institut Joan Oró estrenarà setembre amb una recollida de roba solidària

1131
Institut Joan Oró de Martorell

L’Institut Joan Oró de Martorell posarà en marxa la setmana vinent una campanya solidària de recollida de roba. Tothom qui vulgui podrà apropar-se al centre i donar peces de vestir que estiguin en bon estat i netes, que es destinaran a persones que ho necessitin. La campanya es durà a terme entre el dimecres 1 i el divendres 10 de setembre, al vestíbul de l’equipament.

El projecte té el seu origen en un treball de recerca fet per dues alumnes de segon de batxillerat del centre: la Samia Berrouhou i la Nerea Serrano. Elles mateixes expliquen que “consistia en fer una comparativa dels diferents mètodes de comunicació, per a veure quin d’ells comportava més visualitzacions per a una campanya creada que, en aquest cas, era una campanya de recollida de roba”.

La idea s’ha convertit en campanya, i la principal motivació ha estat la consciència que “en l’actual context de la COVID-19 hi ha un gran nombre de persones que no es poden permetre comprar roba”, una situació que per a les alumnes pot agreujar-se a mesura que ens apropem a l’hivern i arribi el fred. Per això, expliquen, “volem proporcionar roba usada i en bon estat, amb la finalitat que es distribueixi al major nombre possible de persones”.

Samia Berrouhou i Nerea Serrano, alumnes de l'Institut Joan Oró
Samia Berrouhou i Nerea Serrano, alumnes de l’Institut Joan Oró

Els requisits per a tothom qui hi vulgui participar són que la roba estigui neta, que vagi introduïda dins d’una bossa i que aquesta es dipositi en una gàbia que estarà ubicada durant aquests dies al vestíbul del centre, a l’Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras 7.

“Volem contribuir a la societat mitjançant un a campanya senzilla i solidària que pot ajudar moltes persones en diferents contextos familiars i socials”, comenten les dues alumnes.

Samia Berrouhou i Nerea Serrano, alumnes de l'Institut Joan Oró

Berrouhou i Serrano animen tothom a participar de la campanya, de la que es trobarà més informació a l’apartat d’anuncis del web de l’Institut.