El CH Martorell guanya a la pista de l’Espanyol i mira amunt a la taula

697
CH Martorell

El primer equip masculí del Club Handbol Martorell va superar dissabte l’Handbol Espanyol (23-24) i puja fins la tercera plaça per la cua, amb quatre punts. Els groc-i-negres es van desfer dissabte d’un rival directe i han tornat a sumar després d’encadenar dues derrotes.

Un bon inici dels groc-i-negres va ser la millor carta de presentació a Barcelona, però la reacció dels locals els va permetre tancar el primer temps amb un resultat a favor. En la represa, els martorellencs van oferir una millor defensa amb què capgirar el marcador i tot i que el resultat va canviar i va anar variant, la plantilla de Christian Stahringer va tancar el triomf amb un gol d’avantatge.

Ara, sumen quatre punts i es preparen per rebre a casa l’Handbol Valldoreix, de qui separen dos punts a la classificació.

Perden a casa

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre ahir migdia al Complex Esportiu Torrent de Llops contra el filial de l’AE Prat (0-1) i no va poder mantenir la imbatibilitat a casa. Un gol del visitant Luis Sánchez a menys de deu minuts va condemnar els de Javi Cuesta, que des de la primera meitat van jugar amb un home més arran de l’expulsió Rubén Gutiérrez.

El partit va començar amb el CF Martorell molt atent en defensa incidint en el joc a partir de les bandes i l’ocasió més clara la van protagonitzar Izan Espinosa, Martí Ramos i Eric Iglesias, però el davanter no va poder culminar-la. Abans del descans, l’AE Prat es va quedar amb un jugador menys arran de l’expulsió de Rubén Gutiérrez per una targeta vermella directa després d’una entrada fora de lloc.

Javi Cuesta va moure la banqueta en la represa per intentar donar més mobilitat al seu joc i va fer entrar Kanta i Bernat Sansano. Albert Garrido i Eric Iglesias van tenir les ocasions més clares per desfer l’empat, però no van estar encertats. Cap a l’equador del segon temps, el partit va qudar molt obert, amb oportunitats per als dos equips, i fins i tot un gol de la plantilla pratenca va quedar anul·lat a menys de mitja hora per al final.

Els de Cuesta van mostrar més febleses en defensa, mentre que l’AE Prat va buscar el gol i el va acabar trobant. Una diana de Luis Sánchez, que va recollir una passada d’Àlex, va estrenar el marcador al minut 82. Com a resposta, Bernat Sansano va provar-ho des de lluny, però el porter Pablo Romero va estar molt atent per evitar l’empat i va assegurar el 0-1 definitiu. Per a l’entrenador Javi Cuesta, van pagar una setmana “de mals entrenaments” i creu que han d’afanyar-se a recuperar el seu bon joc en atac.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Amb aquesta derrota, els blanc-i-vermells baixen a la setena plaça i es queden fora dels llocs de playoff d’ascens a la superlliga.

En clau femenina, derrota contundent del primer equip blanc-i-vermell, que va perdre diumenge al camp del CE Ribes (6-0). Les de Sergi Oliva no van tenir opcions contra un conjunt local que va encarrilar el triomf a la primera meitat amb el 3 a 0.

Cinquena derrota consecutiva

En bàsquet,  el primer equip del Club Bàsquet Martorell va tornar a perdre i encadena cinc derrotes consecutives. Els blaus van caure dissabte a la pista del Quart (72-67), un rival directe, en un partit que no van saber tancar. Els de Jordi Pi van avançar-se a la primera meitat però no van ser prou contundents com per assegurar-se el triomf. Els locals van estar més intensos en la represa i tot i tenir opcions d’empatar el marcador a menys d’un minut, els de Jordi Pi van errar aquesta oportunitat i tornen a casa amb una nova derrota.

El tècnic Jordi Pi creu que els locals van estar massa intensos, “sobrepassant els contactes i amb massa faltes no assenyalades” en la segona meitat i el desenllaç no va ajudar-los.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Amb aquesta derrota, els blaus són quarts per la cua, empatats amb l’Almozara i el CB Quart a una victòria i sis derrotes.

Cauen al Pavelló Esportiu Municipal

El Sala5 Martorell encadena quatre desfetes en lliga i és que dissabte va perdre dissabte contra el Ejido (1-7) en un partit on no va trobar el gol fins ben entrada la segona meitat. Malgrat el bon inici del primer temps, van ser els andalusos els qui van obrir la llauna nen una jugada molt ràpida i a 10 minuts per al descans. A només dos minuts perquè acabés el primer temps, l’el Ejido va fer el segon a la sortida d’un còrner, i sumat a l’expulsió de Fouad per dues targetes grogues, va deixar els vermells molt tocats.

En la represa, una nova jugada ràpida va permetre els visitants fer el tercer, davant el qual Víctor González proposava el porter-jugador. Amb errades a la sortida de pilota, els martorellencs no van estar encertats i van encaixar el quart a porteria buida. En el desenllaç del partit, Oussama va marcar recollint un refús, però la resposta visitant va ser letal, amb dues dianes més, i establint l’1 a 7 definitiu. Aquesta derrota  deixa els vermells a la dotzena plaça, a només dos punts de distància dels llocs de descens.

En waterpolo, derrota ajustada del masculí del Club natació Martorell, que va perdre dissabte a la piscina del CE Picornell (10-8) i es manté a la tercera plaça.