La Creu Roja difon la seva tasca amb una parada al vestíbul de la FHSJDM

467

Durant tota aquesta setmana, Creu Roja del Baix Llobregat Nord està present a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb un estand informatiu per donar visibilitat als projectes que dedica a ajudar als col·lectius en situació de vulnerabilitat. A més, fan crida a la comunitat per sumar-se a les campanyes que tenen en marxa en aquests moments, fent-se socis de l’entitat.

Alguns dels àmbits d’actuació de Creu Roja se centren en garantir les necessitats bàsiques de les famílies, oferir formació laboral o proporcionar suport a la gent gran. Es pretén donar resposta a les situacions d’extrema vulnerabilitat que afecten especialment llars amb infants, persones que viuen soles i gent gran.

Concretament, els projectes d’extrema vulnerabilitat inclouen assistència alimentària i ajuda en subministraments bàsics, els d’ocupació se centren en programes de formació i inserció laboral, i els destinats a la gent gran ofereixen serveis d’acompanyament i suport per combatre la soledat i millorar la seva qualitat de vida.