El Congost compta amb un nou punt de recàrrega de vehicles híbrids endollables

145

L’Ajuntament de Martorell ha instal·lat un nou punt de càrrega de vehicles elèctrics a l’avinguda del Congost. Es tracta d’un punt semiràpid de 55 kw amb dues places per a híbrids endollables, que començarà a funcionar aquest mes de setembre. Martorell ja compta amb tretze punts de càrrega públics amb 30 places en total a diferents punts de la població.

El 2020 es van començar instal·lar els primers punts de càrrega públics a Martorell. A la Policia Local (avinguda de Joaquim de Barnola i Bassols, 24), al Polígon Industrial Solvay (carrer de Marie Curie amb avinguda de Montserrat) i al polígon de Can Bros (Camí de Can Bros, 40), amb dues places cadascun de càrrega ràpida i semiràpida per a vehicles 100% elèctrics.

Dos anys després es van posar en marxa els punts del Mercat Les Bòbiles (Rambla de les Bòbiles, 14), de l’Hospital Sant Joan de Déu (avinguda de les Mancomunitats Comarcals, 1) i del Centre Integral d’Esport i Salut CIES (carrer de Gelida, 53). Tots tres amb dues places de càrrega semiràpida per a vehicles híbrids endollables.

També l’any 2022 es va estrenar a l’aparcament del Vapor La Fotolinera amb quatre places de càrrega semiràpida. Funciona amb energia procedent de plaques solars i ofereix un sistema de recàrrega net i econòmic per a vehicles híbrids endollables.

El 2023 es van col·locar nous punts de càrrega semiràpida per a híbirds endollables al nou barri de La Sínia (avinguda de Salvador Esteve) amb dues places i al Pàrquing del barri (carrer d’Arcadi Casanova) amb quatre places. També a Torrent de Llops (carrer de Francesc Riera, 9) amb dues places, al Pavelló de Can Cases amb dues places (carrer de Josep Vilar) i dues més a la Biblioteca Francesc Pujols (avinguda de les Mancomunitats Comarcals, 13), a l’interior de l’aparcament públic.

Mapa punt recàrrega vehicles