‘A mi ritmo’, la nova cançó del productor martorellenc Bruno FM

1395

El martorellenc Bruno Navarro, amb nom artístic Bruno FM, estrena el tema A mi ritmo, una cançó de pop que aconsegueix traslladar-nos a una esfera estiuenca on no hi ha pressa, i el bon rotllo supera les preocupacions. Aquest tema és el dotzè que produeix l’artista. Tot i que fa pocs dies que és a YouTube, ja reuneix més de 40.600 visualitzacions.

La primera producció firmada per Bruno FM es va dur a terme l’any 2012. Des d’aleshores ha anat publicant pràcticament una cançó cada any, alguna de les quals s’han inclòs en recopilatoris reconeguts com Caribe Mix. Això sí, tal com explica Bruno Navarro, la forma de llançar al mercat els temes ha variat des dels seus inicis: “Les primeres produccions les vaig publicar sota un segell discogràfic, però actualment, amb la facilitat d’internet, he decidit autopublicar-la. Aquesta cançó la vaig escriure fa aproximadament dos mesos, i ha estat autoeditada i registrada a la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) per mi mateix, sota una distribuïdora independent”.

Bruno Navarro, productor musical

Bruno afirma que la seva producció musical no és molt nombrosa perquè “fer cançons és un hobby, jo em dedico 100% a la producció i locució de publicitat”. Així, amb Ràdio Martorell té un vincle especial perquè hi va començar a col·laborar fa molts anys, “abans de fer el salt professional a Los 40, i a Europa FM. A més, estic molt content de continuar participant-hi, juntament amb la meva sòcia Celia Lucía López, en un projecte propi, el programa Descubre Top Playlist, que sona a Llatinoamèrica i a diferents ràdios d’Espanya, entre les quals es troba Ràdio Martorell”.

Bruno Navarro, productor musical

A mi ritmo de Bruno FM ja es pot escoltar a totes les plataformes musicals en línia com són Spotify, Apple Music, Amazon Music, Deezer, i YouTube, i també a totes les botigues digitals.