Martorell inicia el seu paper d’amfitrió dels 8ns Premis a la Gestió Esportiva

516

La Sala Muxart del Centre Cultural va acollir aquest dimarts la reunió de la comissió tècnica d’avaluació dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva. Aquesta és la primera fase del certamen, que organitza l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP). Una cita que vol reconèixer la figura dels gestors esportius d’arreu del país i que n’ha convertit la nostra població en amfitriona.

Martorell és seu d’aquest esdeveniment en acollir l’esmentada reunió de la comissió, i sent també la seu de l’entrega dels Premis, que es farà a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural el proper 17 de març (19.30h). Gerard Franch, tècnic d’Esports de l’Ajuntament, destaca que l’ACGEP s’ha fixat en Martorell a l’hora de celebrar-lo “donat que som Ciutat Europea de l’Esport 2023”.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Franch ha explicat que la primera reunió l’ha integrada una comissió tècnica d’avaluació o cribratge de les diverses categories”. Un primer pas “per tal que en una segona reunió, la junta directiva, que és qui tria els guanyadors, ho pugui fer amb una pre selecció ja realitzada”.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Els Premis “donen visibilitat i reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que cerquen l’excel·lència, la recerca i la innovació per al desenvolupament de productes i serveis de qualitat. Tot plegat, amb l’objectiu de millorar la societat del benestar, i de servir d’inspiració per a noves iniciatives”.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Alhora pretenen ser la xarxa compartida de referència i prestigi de coneixements, experiències i bones pràctiques dins l’àmbit de la gestió esportiva, que lideri i visibilitzi la generació de serveis físico-esportius de qualitat. Ho fan en considerar que Catalunya és un referent en gestió esportiva, en el disseny i gestió d’equipaments i de programes esportius, i capdavantera en nous models de gestió i sostenibilitat.

L’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP), és una entitat sense ànim de lucre, oberta a professionals vinculats a la gestió de l’activitat física i l’esport, que té com a missió generar i promoure el coneixement, l’experiència i les bones pràctiques dins l’àmbit de la gestió esportiva.