Acaben les obres de reurbanització de Puig del Ravell i dels carrers de El Pla

1406

Les obres de reurbanització i millora de la via pública del carrer Puig del Ravell, del carrer Pintor Sert i el seu entorn així com Carretera de Piera, Sant Antoni Marià Claret i diversos carrers del Pla han acabat aquest mes d’agost.

A Puig del Ravell, l’actuació ha servit per a corregir un dèficit històric com és l’asimetria de les voreres. Així, s’ha ampliat la vorera sud del carrer, que passa dels 3’5 metres anteriors a 5’5 metres per tal de crear una secció simètrica i equidistant del vial i millorar la mobilitat. Per resoldre disfuncions de mobilitat detectades, s’ha canviat l’ample de secció viària i s’ha millorat la visibilitat en encreuaments d’itineraris peatonals.

Pel que fa a l’enllumenat, s’han instal·lat fanals dobles nous amb tecnologia LED, aconseguint millorar la visibilitat tant del vial com de les voreres i reduir el consum elèctric.

Aquests treballs s’emmarquen en l’aposta continuada de la Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública de l’Ajuntament de Martorell pel manteniment i la cura de l’espai públic amb un alt estàndard de qualitat. D’aquesta manera s’ha actuat també al carrer Pintor Sert i el seu entorn, ampliant les voreres i asfaltant la calçada.

 Remodelació complerta de El Pla

Les obres del carrer Sant Antoni Maria Claret i de la carretera de Piera han permès la renovació de la xarxa d’aigua, l’increment de les voreres, la incorporació d’arbrat i mesures per a millorar la seguretat viària (plataformes elevades i altres mesures de seguretat). Aquesta obra se suma a les altres 18 realitzades en diferents carrers de El Pla, culminant una remodelació complerta amb actuacions a tots els carrers del barri.

Passeig Catalunya i Plaça Pedró

Al passeig de Catalunya, la reforma tenia com a objectiu reordenar les places d’aparcament, ampliar les voreres i canviar l’enllumenat. A més, s’ha millorat la circulació a l’entorn de la plaça Pedró, que ha estat recuperada com a espai per a vianants.