Activades les inscripcions per participar a la 22a Cursa de Martorell

7033
21a Cursa de Martorell. Grisphoto
21a Cursa de Martorell. Grisphoto

Fins al 15 de novembre, són obertes les inscripcions per participar en la 22a Cursa de Martorell, que se celebrarà el 21 de novembre. La cita l’organitza la Regidoria d’Esports, amb la direcció tècnica del Martorell Atlètic Club (MAC) i l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme. Els interessats es poden apuntar al web martorellatletic.cat. Les inscripcions realitzades per a l’any 2020 segueixen sent vàlides aquesta edició.

La 22a edició de la Cursa de Martorell es va anular a causa de la pandèmia i enguany arriba amb un circuit de cinc quilòmetres per donar-li un caire més popular. La sortida serà, a les 10.00h, des del carrer de Josep Vilar (Consulteu recorregut). A banda de la cursa principal, també hi haurà tres de promoció per als mes petits.

El director tècnic del MAC, Nacho Pinedo, comenta que “abans fèiem dues curses, una de 10 i una altra de cinc quilòmetres. Aquest any, hem optat per fer-ne només la de cinc, posar els esforços en aquesta i que hi participi molta més gent de Martorell. Així, tornarem a crear l’expectació necessària per a la prova de 10 quilòmetres, que és més llarga i necessita més gent als carrers”.

Nacho Pinedo, director tècnic MAC

Pinedo assegura que “la cursa de cinc quilòmetres és més amable. El programa català de curses de ruta estava molt atapeït. Des del club, veiem que hi ha molta gent que surt a córrer pels carrers i pensem que fer una cursa més curta els atraurà i serà més profitós”.

Nacho Pinedo, director tècnic MAC

La prova dels cinc quilòmetres comptarà amb les següents categories, tant femenines com masculines: general; general local; sots 18; sots 20; sots 23 ; sènior màster 1; màster 2 i màster 3. A la categoria general obtindran trofeu els 15 primers classificats, en la categoria general local els cinc primers, i en la resta, el primer i primera. Pel que fa a les curses de promoció, s’estableixen cinc categories: sots 8; sots 10 sots 12; sots 14  i sots 16).

Per tots aquells que vulguin preparar la cursa, el Martorell Atlètic Club organitza els dimarts i els dijous entrenaments oberts. Els abonats del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) tenen disponibles uns plans d’entrenament que poden adquirir a la sala de fitness del centre, dissenyats pels tècnics que permeten combinar activitats dirigides de la graella amb el treball de preparació de la Cursa amb l’objectiu que els usuaris i les usuàries puguin participar-hi independentment del nivell i la condició física.

D’altra banda, a les recepcions del Centre Integral d’Esport i Salut i del Complex Esportiu La Vila, els abonats poden aconseguir cupons descompte per a la inscripció a la Cursa.