Actuacions coreogràfiques i circuits d’aventura conformen la cloenda de les activitats d’estiu

1793
Cloenda Activitats d'Estiu
Circuit d'aventura Can Cases

Les activitats d’estiu organitzades pel Patronat Municipal de Serevis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) arriben al seu punt i final aquest divendres i els diferents participants han gaudit d’activitats de cloenda durant tota aquesta setmana. Aquest dijous al matí, les assistents al Summer Dance (Dansem a l’Estiu) han mostrat davant amics i familiars el que han après durant aquest mes de juliol.

Un grup de 16 nenes de 6 a 15 anys han interpretat 5 coreografies de diferents estils musicals com el hip-hop, el jazz o la salsa supervisades per les monitores Marina Calvo i Marta Villarroel a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Enguany, a més, les participants d’aquest casal de dansa han comptat amb activitats musicals més enllà de la dansa, i això ho han demostrat cantant dues cançons. Les interpretacions, dirigides pel director de l’Escola Municipal de Música, Manolo Forniés, han estat els temes Shape Of You del cantant Ed Sheeran i Love is the only way de Macaco.

Enguany, 715 nens i nenes s’han inscrit a les activitats d’estiu que ha ofert el Patronat, un 24% més respecte l’any passat. La principal novetat a les famílies que el necessitaven a través del Pla d’Ajut a les Famílies. Segons la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, aquestes novetats han afavorit aquest increment d’inscrits.

Núria Canal, coordinadora de l'Àrea de Serveis a les Persones

Circuit d’aventura a Can Cases
Aquesta setmana, l’Escola d’Estiu, el Casal d’Estiu i l’Aprèn i Gaudeix: Around the World in 29 days també han gaudit d’activitats de cloenda. Tots els grups amb nens i nenes a partir dels 7 anys han participat en un circuit d’aventura al Parc Natural de Can Cases.

Dimarts, dimecres i dijous, més de 275 nois i noies han passat per aquest circuit instal·lat provisionalment al parc on han superat fins a un total de 10 proves que requerien destresa, habilitat i equilibri. Aquesta activitat buscava desenvolupar el sentit de l’aventura dels participants i promocionar les activitats a la natura, així com també ha servit per posar punt i final de manera diferent als casals d’estiu del mes de juliol.