Patronat i Martorell Gimnàstic Club signen un conveni per a que l’entitat gestioni la gimnàstica artística al municipi

2303
Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Martorell i el Martorell Gimnàstic Club
Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Martorell i el Martorell Gimnàstic Club

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) i el Martorell Gimnàstic Club van signar aquest dimecres a l’Ajuntament de Martorell un conveni de col·laboració que serà vigent fins el 30 de juny de 2020. L’administració local facilitarà a la nova entitat els espais esportius per a la pràctica de la gimnàstica artística, i el suport logístic i administratiu per a les activitats previstes. El club prendrà el relleu en la gestió de l’escola de gimnàstica artística que fins ara ofertava el Patronat, amb la voluntat de créixer en número de practicants i d’entrenaments.

L’alcalde Xavier Fonollosa i el president del club, Gerard Mimó, van segellar l’acord. Fonollosa va explicar que “des de l’Ajuntament estem contents que hi hagi una modalitat esportiva que s’emancipi i hagi generat la constitució d’una nova entitat amb voluntat de superació. Això voldrà dir més pràctica d’esport federat de base, una prioritat per nosaltres”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’alcalde va explicar que “amb aquest conveni, farem un acompanyament a l’entitat els primers anys per a que agafi múscul i una dinàmica de treball, estant sempre al darrere i prestant els equipaments que necessitin, estudiant les millores que calguin i oferint-los també, com a totes les altres entitats, un suport econòmic”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Gerard Mimó, expressava que “estem molt agraïts a l’Ajuntament i al Patronat pel suport que ens ofereixen en iniciar el camí com a club. Ens sentim molt ajudats, i això ens permetrà afrontar els objectius marcats amb més tranquil·litat”.

Gerard Mimó, president del Martorell Gimnàstic Club

Aquests objectius passen, segons Mimó, per “poder fer més hores d’entrenament i créixer en número de federats a les competicions tant del Consell Comarcal com de la Federació Catalana”.

Gerard Mimó, president del Martorell Gimnàstic Club

El club preveu incrementar el centenar de nens i nenes practicants de la gimnàstica artística del darrer curs, fer més sessions d’entrenaments -començant l’activitat a primers de setembre i ampliant-la els mesos de desembre i de juliol- i augmentar la presència en competicions federades i torneigs.

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Martorell i el Martorell Gimnàstic Club
Signatura del conveni entre l’Ajuntament de Martorell i el Martorell Gimnàstic Club