S’obre la matrícula als cursos de ‘Preschool’ de l’Aula d’Anglès del Patronat, per a infants nascuts el 2012

2329

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) ha obert aquesta setmana el termini de matriculació a les dues classes del nivell Preschool de l’Aula d’Anglès, dirigit a infants nascuts l’any 2012. S’ofertaran 26 places, distribuïdes durant el curs lectiu en dos grups, a les escoles Mercè Rodoreda i Juan Ramón Jiménez.

El Preschool és el nivell formatiu de base que oferta el PMSAPM en matèria de llengua anglesa. La coordinadora del l’Àrea de Serveis d’Atenció a les Persones del Patronat, Núria Canal, explica que “tenim la voluntat de desplegar cada any cursos d’anglès als equipaments municipals per donar servei a prop de 500 alumnes. Sobretot són d’edat escolar, però també atenem adults, i donem continuïtat de formació fins el First Certificate, que equival al B2 del Marc Europeu Comú de referència per a les llengües”.

Núria Canal, coordinadora de l'Àrea de Serveis d'Atenció a les Persones

Com es desplega el Preschool i on cal fer la matrícula

Les classes de Preschool 2017-18 es distribuiran en dos grups de 13 alumnes cadascun. El grup A es realitzarà els dilluns i dimecres (de 16.45 a 18.00h) a l’escola Mercè Rodoreda, i el grup B els dimarts i dijous, en el mateix horari, a l’escola Juan Ramón Jiménez. L’aprenentatge per a infants de 5 anys consisteix en fomentar l’oïda, el parlar i els aspectes visuals bàsics de l’anglès, i es busca que els nens i nenes identifiquin imatges i desenvolupin hàbits bàsics en l’idioma, com ara salutacions, els colors, les parts del cos, els noms o els números.

La matrícula es pot fer aquesta setmana a les Oficines d’Atenció a l’Usuari ubicades al Complex Educatiu Torrent de Llops, al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), al Pavelló Esportiu Municipal, al Complex Esportiu La Vila i a les dependències de la plaça de la Vila, 27. A partir del proper dilluns i fins el 4 de setembre, es faran exclusivament al CIES en horari de matí i de tarda. També és oberta la matriculació als altres 35 grups de diversos nivells de l’Aula d’Anglès.