Adrián Acuña es proclama tercer al campionat estatal de minimotos elèctriques

892
Adrián Acuña
Adrián Acuña

El pilot martorellenc Adrián Acuña ha tancat el Campionat d’Espanya de minimotos en la tercera posició després de les cinc curses de les quals consta aquesta cita. Pilot de la carrosseria Arianemoto, ha tancat el curs en aquesta modalitat per darrer del campió, Unai Vizuete, i Alonso Navarro, el segon classificat. Amb les visites a Tarancón, Zuiera, Tubilla del Lago, As Pontes i Campillos ha acomiadat un torneig inèdit fins al moment i en què ha competit amb només vuit anys.

El martorellenc ha competit des del mes de maig en l’estatal i ha anat sumant punts que li han valgut per ser el tercer millor corredor. Tot plegat, en curses en què competia contra corredors de totes les edats i d’arreu de l’estat.

Sobre el canvi i l’adaptació a la moto elèctrica, el jove pilot ha explicat que durant els cinc curses s’ha trobat amb casos de tot, també pel que a a circuitas, però creu que ha fet un bon paper.

Adrián Acuña, pilot minimotos

Pilot de l’equip Ariane i de la carrosseria Arianemoto, ha confessat que s’ha sentit molt ben cuidat: “ens parlen bé, et diuen què has de fer i ho fas i veus que pots confiar en els mecànics”.

Adrián Acuña, pilot minimotos

El seu pare, Javier Acuña, l’acompanya a totes les curses i en fa un balanç “positiu” del curs, “hem anat de menys a més”.

Javier Acuña

Aquest ha estat l’últim any del martorellenc en la categoria de minimotos i, sempre i quan pugui fer el salt, passarà a la suprior el curs que ve. Abans, però, vol tancar el Campionat de Catalunya i acabar les dues curses que resten amb opcions de trepitjar-ne el podi.