Afectacions de trànsit diumenge al voltant de SEAT amb motiu d’una cursa ciclista

809

La Policia Local de Martorell informa que, amb motiu de la celebració d’una cursa d’Abrera Club Ciclista i la Federació Catalana de Ciclisme, aquest diumenge, 10 d’abril, es produiran afectacions de trànsit al voltant de la factoria SEAT. La carrera consta d’un circuït tancat a la circulació on es faran les voltes entre les 8.00 i les 14.00h, afectant els termes municipals de Martorell, Abrera i Sant Esteve Sesrovires.

Els vehicles que surtin de l’avinguda Compte de Llobregat (N-IIa) per agafar l’accés al complex de SEAT, a l’alçada de l’Hospital Sagrat Cor, quan arribin a l’avinguda de SEAT, únicament podran girar a la dreta i accedir als estacionament o arribar a la rotonda gran per tornar a incorporar-se a la N-IIa, ja que l’avinguda de SEAT passat aquesta rotonda sentit Abrera restarà tallada al trànsit.

Els vehicles que accedeixin al complex de SEAT directament des de la N-IIa a la rotonda gran on hi ha el concessionari Catalunya Motor Martorell, podran accedir a la rotonda i tornar a sortir.

Abrera Club Ciclista es fa càrrec de la senyalització necessària i l’organització compta amb uns 40 voluntaris per dur a terme el desenvolupament de la carrera. A més, hi haurà presència de la Policia Local en el decurs de l’acte esportiu.

Consulteu plànol