Albert Neve escalfa motors pel Punx Fest amb una ‘masterclass’ a Casa SEAT

937

Albert Neve és un dels exponents més grans de la música electrònica del nostre país i serà un dels caps de cartell del nou Punx Fest, que tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveres l’1 d’abril. Aquest proper dissabte, 26 de març, a les 18.30h, oferirà una masterclass a la Casa SEAT de Barcelona, on donarà a conèixer algunes tècniques de producció per crear èxits musicals i aprofitarà l’ocasió per fer un tast de què trobarem a la seva sessió al festival.

Dissabte tindreu l’oportunitat d’escoltar de primera mà Albert Neve explicant alguns dels secrets de l’elaboració de les seves millors sessions com a discjòquei. El músic explica que serà un esdeveniment on el tracte entre l’artista i el públic serà més íntim. Els assistents podran “veure com es fan les mescles entre els temes, com es fa la tria o la part més tècnica. Una oportunitat per a tota aquella gent que no sap com funciona, de veure-ho de ben a prop”.

Albert Neve, discjòquei

Neve pujarà l’1 d’abril a l’escenari del Punx Fest per fer gaudir al públic i adaptar-se al que els oients estiguin disposats a ballar. L’artista revela que li agrada “improvisar a cabina, no portar la sessió gaire preparada. M’agrada molt veure com reacciona la gent al que jo estic punxant i anar canviant la idea que porto. Evidentment, sí que em preparo una playlist amb temes que crec poden funcionar, però després m’agrada molt improvisar”.

Els anys d’experiència permeten a Albert Neve jugar amb el seu modus operandi. “Em deixo emportar per l’energia de la gent, i sobretot per la reacció i la interactivitat amb el públic. És clau que hi hagi una comunió entre l’artista i la gent i, des d’aquest punt de vista, és molt important la improvisació”.

Albert Neve, discjòquei

El discjòquei català apunta que “la intenció del Punx Fest no és fer una aposta puntual, sinó crear un festival de referència, un punt de trobada entre artistes consolidats i gent que comença i que potser no és tan coneguda. Crec que aquest any anirà molt bé i segurament l’any que ve es repetirà”. “Hi ha molta gent implicada que realment vol que Martorell tingui un festival de referència”.

Albert Neve, discjòquei

Albert Neve va començar a endinsar-se en el món musical amb només 15 anys. Des d’aleshores, ha anat bastint una carrera professional que l’ha dut a ser DJ resident a discoteques com Chasis, Area, Set59, She i SIX. Ha publicat produccions pròpies amb segells de gran prestigi, fet que li ha permès que les seves creacions figuressin en els top ten europeus i actuar a Alemanya, Itàlia, França, Anglaterra, Mèxic, EUA i Àsia.

Albert Neve, discjòquei

El 2012 va explotar a nivell mundial amb el rèmix oficial al tema Craissy 2k12 de Chuckie i David Guetta es va interessar per ell donant-li l’oportunitat de remesclar el seu tema Play Hard, que va arribar a estar entre els primers temes al top ten de Beatport. El 2014 va ser el primer discjòquei català que va actuar al Tomorrowland, considerat un dels festivals de música electrònica més grans del món.