Alteracions en el recorregut del bus aquest cap de setmana pels actes de la Fira

464

La celebració de diversos actes de Fira de Primavera els propers divendres, dissabte i diumenge provocaran talls en la circulació rodada i la conseqüent modificació en el trajecte de les línies d’autobús urbà. Divendres 3 i dissabte 4, es tallarà el carrer de Josep Vilar i les línies L1 i L2 tot el dia. Diumenge, l’alteració es produirà a la tarda en el recorregut L64 per talls a les avingudes de Fèlix Duran i Mancomunitats Comarcals, i als carrers del Doctor Trueta, Corbera i Esparreguera.

Quant al tall al carrer de Josep Vilar de divendres i dissabte, aquest es produirà des del carrer de Francesc Carmona -a l’alçada del Pavelló Esportiu de Can Cases- i fins a la plaça de Frederic Duran. Els vehicles que es vulguin desplaçar entre aquests dos punts hauran de fer un recorregut alternatiu per l’avinguda Comte Llobregat i la plaça de Joan Serrats.

Els autobusos de les línies L1 i L2 faran la parada habitual al costat del Pavelló i a partir d’aquest punt es desviaran cap al carrer de Sant Sebastià i l’avinguda de Can Cases, continuant per l’avinguda Comte de Llobregat, la plaça de Joan Serrats i el passeig de Torrent de Llops fins arribar a la plaça de Frederic Duran, on reprendran el recorregut habitual per l’avinguda de Francesc Riera.Diumenge, el tall a la circulació motoritzada es concretarà de 17.30 a 23.00h als barris de Buenos Aires i el Camí Fondo. Les vies tallades seran les avingudes de Fèlix Duran i Mancomunitats Comarcals, i els carrers del Doctor Trueta, Corbera i Esparreguera. Aquest fet obligarà a un itinerari alternatiu als vehicles i a la línia d’autobús L64.

Els autobusos que circulin des de l’avinguda Pau Claris i el Pavelló Esportiu Municipal en sentit Hospital veuran barrat el pas a l’alçada de la plaça de Lluís Rigalt. En aquesta rotonda, hauran de girar a la dreta cap a la plaça de la Rosa dels Vents (hi haurà una parada provisional en aquest punt, a la vorera del conjunt de vivendes de la Guàrdia Civil), girarà cap al Passeig Catalunya i arribarà a la rotonda que conflueix amb el carrer del Doctor Trueta (hi haurà una segona parada provisional a la confluència entre el passeig de Catalunya i el carrer de Lluís de Requesens).

Els autobusos giraran cap al carrer del Doctor Trueta per reprendre el recorregut habitual en direcció La Vila. Al final del carrer, giraran a l’esquerra per incorporar-se a l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals, via on es mantindran activades les dues parades -a l’alçada de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i del Col·legi Vicente Aleixandre-. Seguidament, els autobusos giraran a l’esquerra per l’avinguda de Fèlix Duran i fins la plaça de Lluís Rigalt, des d’on retornaran cap a l’avinguda de Pau Claris.