Alumnes de l’Institut Joan Oró aprenen d’emprenedoria i de creativitat en una visita al Molí Empresa

1373
Jornades Tecnològiques Institut Joan Oró
Jornades Tecnològiques Institut Joan Oró, al Molí Empresa

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials de l’Institut Joan Oró van participar la setmana passada en una sessió d’emprenedoria al viver del Molí Empresa. Els joves van fer una visita a les instal·lacions i van assistir a una xerrada que pretenia fomentar-los la creativitat i la capacitat emprenedora. L’activitat es va incloure dins la programació de les Jornades Tecnològiques de l’Institut.

Els alumnes van gaudir d’un recorregut per l’edifici del Centre de Promoció Econòmica i van conèixer tots els serveis que s’ofereixen. La cap de Promoció Econòmica, Carme Moles els va acompanyar i va pronunciar una xerrada junt amb la tècnica d’Empresa i Suport a l’Emprenedoria, Sandra Alarcón. La sessió versava sobre emprenedoria i creativitat, amb l’objectiu de sensibilitzar els joves en prendre consciència dels valors d’emprendre transmetent la importància de les idees i l’interès emprenedor.

A la part final de la jornada, els participants van realitzar una dinàmica de grup amb la finalitat de treballar amb les idees per aconseguir opcions de projectes mitjançant un taller de creativitat.


Jornades Tecnològiques de la Formació Professional de l’Institut Joan Oró

Les sessions al Molí Empresa es van incloure dins les Jornades Tecnològiques de la Formació Professional que organitzava l’Institut Joan Oró i que són promogudes per la Regidoria de Promoció Econòmica, en col·laboració amb la Regidoria d’Ensenyament. Les jornades permeten els estudiants gaudir d’activitats, tallers, xerrades i sortides, enfocades a l’ampliació i consolidació dels coneixements impartits pel professorat del centre.