Amoh és la primera martorellenca nascuda el 2020

1963
Primer nadó martorellenc 2020
Primer nadó martorellenc 2020

El primer nadó martorellenc de l’any 2020 és una nena d’origen ghanès, anomenada Amoh. La petita ha nascut amb part natural aquest 1 de gener, a les 03.39h, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Ha pesat 3,5 quilos i ha mesurat 51 centímetres.

Kwabena Antwi de 43 anys i Agyapong Cynthia de 41 són els pares de l’Amoh. El 31 de desembre al matí, van adreçar-se a l’Hospital Sant Joan de Déu en una visita programada, però conscients que, possiblement, passarien el Cap d’Any rebent la seva cinquena filla. El pare explica que el part va ser molt ràpid, només va durar 15 minuts, i que s’hi va respirar molta alegria i bon ambient.

Kwabena Antwi, pare

Els pares de l’Amoh són de nacionalitat ghanesa, però fa més de 12 anys que viuen al barri d’El Pla amb els seus quatre fills, els dos primers nascuts al país africà i la resta al nostre municipi. Treballen a prop de Martorell i en Kwabena és pastor d’una església als afores de la ciutat.

Kwabena Antwi, pare

El primer dia de l’any, l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell va comptar amb quatre naixements més de famílies de diversos municipis del Baix Llobregat Nord. És previst que en neixin fins a tres més en les properes hores.