Anna Llopart i Xavi González presenten dimarts ‘Un hivern de colors’ al Centre Cultural

1524

La programació de La Màgia del Nadal continua aquest dimarts 3 de gener amb la presentació del disc titulat Un hivern de colors, creat pel duo que formen Xavi González i Anna Llopart. La cita serà a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural, a partir de les 18.30h. Un hivern de colors és un disc composat per 14 temes de nadales de creació pròpia i d’estils molt variats, i que va dirigit a un públic infantil, però també als adults. Entrevistem una de les components del duo, la cantant Anna Llopart, per a que ens expliqui més detalls d’aquest nou treball musical.

Un hivern de colors-Anna, presenteu a Martorell el disc Un hivern de colors juntament amb en Xavi González. Què hi trobem en aquest disc?
-Doncs hi trobem 14 temes molt variats i cadascun d’ells té un ritme diferent. Des de la balada fins a ritmes ska. Hi han ritmes molt variats i cançons que parlen d’hivern i de Nadal, però d’una manera més moderna.

-Per què us heu centrat en cançons de nadales i d’hivern?
-Doncs tot va començar a la feina. Jo sóc mestra de música i durant les classes amb els nens cada any s’ha de buscar el repertori i llavors un dia em vaig animar a fer-ne jo alguna nadala pròpia. Vam començar així, vaig fer una, després una altra i la cosa es va fer gran fins arribar a fer un disc.

-Quin paper teniu vosaltres dos a l’escenari?
-Jo sóc la que canta i el Xavi és el teclista, toca el piano i també ha fet els arranjaments de les cançons. Al dic, però, ens han acompanyat més músics.

-El pròxim dia 3, què ens portareu?
-El dia 3 hi serem el Xavi i jo i tindrem una presentadora, que es actriu de teatre, que farà una mica de xou i la presentació i l’enllaç de les cançons. Així que estarem nosaltres tres. Oferirem una mostra d’aquest disc. No cantarem tot el disc, sinó algunes cançons i entre cançó i cançó explicarem coses, a més a més la presentadora farà una mica d’espectacle i hi haurà sorpreses entremig.

-A què és degut el nom del disc, Un hivern de colors?
-Doncs ve perquè hi ha un dels temes que es diu El Nadal de colors, els colors perquè hi ha molta varietat, hi ha tots els colors dins del disc i llavors vam agafar el títol d’aquesta cançó i vam voler-ho fer més extensiu i posar Hivern de colors. Hi ha una mica de tot, des de cançons del fred, de l’hivern, fins a nadales pròpiament dites que poden ser cantades el dia de Nadal.

-El disc és per molts públics, per moltes edats.
-Sí, el pot escoltar tothom. Sembla que vagi encarat a nens però no necessariament perquè el pot escoltar des d’una persona gran, perquè els ritmes també són ballables, fins a nens. Hi ha cançons molt diferents, amb molta lletra i altres que són més senzilles. És per a que tothom ho pugui escoltar i gaudir de les cançons.

-El disc va sortir a la venda el passat mes octubre, no és disponible a totes les botigues. On el podem trobar, a Martorell?
-Aquí a Martorell el podem trobar a la llibreria Bernadas i fins i tot també ens el podeu demanar directament a nosaltres a través de la pàgina de Facebook Un hivern de colors i nosaltres l’enviem a casa de la persona que ens el demani. També es pot trobar a l’Abacus, el que passa és que hi ha poques unitats i potser calgui tornar-los a demanar perquè no en trobeu en aquell moment.