Encara hi ha temps per apuntar-se a l’11è Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà de Martorell

1771
Mercat d'Intercanvi i Segona Mà

La Regidoria Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell organitza aquest dissabte, 16 de novembre, l’11è Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà, de 10.00 a 14.00h, a la rambla de Les Bòbiles. S’hi habilitaran 80 espais amb taula per a que els usuaris hi exposin tot tipus d’objectes dels que es vulguin desprendre, amb l’objectiu de generar menys residus.

El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà es va posar en marxa el juny de 2012. Es dirigeix a particulars que vulguin desprendre’s d’objectes de casa que ja no fan servir i oferir-los a altres persones, sigui a través d’un intercanvi no monetari o bé venent-los de segona mà, ha exposat la tècnica de Medi Ambient, Glòria Carrera.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Martorell

Els participants poden exposar llibres,  discs, dvd’s, pel·lícules, instruments musicals, material informàtic, eines, roba, complements per a nadons i infants, parament de la llar, mobles, petits electrodomèstics i aparells elèctrics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, monedes, segells, àlbums, material de jardineria i bricolatge, entre molts d’altres.

Poden inscriure’s particulars i famílies, però no pas botigues que pretenguin liquidar estocs i restes de fàbrica o mostrar objectes nous. Tampoc no va dirigit a brocanters o artesans, perquè aquests col·lectius ja tenen els seus mercats específics. Per més informació, el telèfon de la Regidoria de Medi Ambient és el 93 775 34 34 i el correu electrònic mambient@martorell.cat.

Inscripcions

Els interessats han d’apuntar-se de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Carrer del Mur, 61) de dilluns a dijous, de 08.00 a 18.00h, i divendres, de 08.00 a 14.00h. Cal lliurar el formulari d’inscripció i el plec de condicions per a la Llicència d’Ocupació Temporal de la Via Pública. Les 80 places s’adjudicaran per ordre d’inscripció i totes les comunicacions es faran per correu electrònic.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Martorell

Cada inscrit disposarà d’una àrea de 2,5 x 1,5 metres, en la que hi col·locarà la taula d’1,8 x 0’9 metres facilitada per l’organització, a recollir en el Punt d’Informació de l’Ajuntament. En acabar l’activitat, haurà de retornar la taula.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Martorell

Coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l’Ajuntament centrarà el seu punt d’informació al Mercat al voltant de com evitar el llençament de residus, a través d’un joc i de la gravació d’imatges sobre l’experiència dels usuaris, per a fer-ne un vídeo. També informarà dels establiments martorellencs que faciliten la reutilització de materials.

11è Mercat d'Intercanvi i Segona Mà