Aquest dissabte, primera capbussada de la temporada a la Piscina Municipal d’Estiu

3264
Piscina d'estiu CIES
Piscina d'estiu CIES

La Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral Esport i Salut (CIES) encetarà aquest dissabte, 8 de juny, la temporada de bany, que s’allargarà fins al 8 de setembre. Coincidint amb l’obertura, la Regidoria d’Esports ha organitzat activitats esportives a l’aire lliure, incloses dins la programació ‘Benvingut estiu, benvingut esport’.

A més, l’entrada a la Piscina d’Estiu serà gratuïta aquest diumenge per als primers 200 inscrits no abonats als serveis esportius municipals. L’accés serà restringit a l’aforament màxim de l’equipament. No es permet l’entrada a la instal·lació als menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult. Els majors de 9 anys hi poden accedir amb la corresponent autorització escrita del pare/mare o tutor.

El preu d’abonament de la temporada d’estiu 2019 és de 35 euros (de 5 a 14 anys); 50 euros (de 14 a 25 anys); 75 euros (de 26 a 64 anys); 25 euros (gent gran) i 100 euros (familiar), que inclou pare i/o mare i fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular.

Els membres adults podran ser substituïts per una altra persona adulta de forma fixa, en aquest cas, la persona incorporada únicament podrà accedir acompanyada, com a mínim, d’un dels membres menors de l’abonament familiar. L’entrada d’un sol dia té un cost de 7 euros (majors de 5 anys, de dilluns a divendres) i de 10 euros (majors de 5 anys, dissabtes i diumenges). L’entrada per a menors de 5 anys és gratuïta.

L’horari de la Piscina Municipal d’Estiu és de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00h. Podeu consultar les normes d’ús, preus i horaris en aquest enllaç.

‘Benvingut estiu, benvingut esport’

Pel mateix dissabte d’obertura de la piscina, la Regidoria d’Esport ha programat activitats gratuïtes, dins la programació ‘Benvingut estiu, benvingut esport‘. Hi haurà ciclisme estàtic a l’aire lliure a la Piscina d’Estiu, a les 18.00h, 19.00h i 20.00h. Diumenge, 9 de juny, s’han previst quatre activitats per a majors de 14 anys: ioga a la gespa, a les 09.00h; classe oberta de summer ciclo d’interior, a les 10.15h; aiguagim, a les 12.30h, i una activitat de body power, de tonificació muscular amb suport musical, a les 11.15h.