Aquesta mitjanit arrenca la campanya electoral per als comicis municipals del 28M

977
Candidats Eleccions Municipals 28M

La campanya electoral per als propers comicis municipals del 28 de maig arrenca aquesta mitjanit, a les 00.00h, amb la tradicional enganxada de cartells dels partits polítics que hi concorren, i s’allargarà fins al proper 26 de maig.

A Martorell, es presenten a l’Alcaldia set candidatures: Junts per Martorell (JxM) amb Xavier Fonollosa i Comas com a cap de llista, Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) amb Javier González Abad, Movem Martorell (MM) amb Laura Ruiz Sigüenza, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) amb Soulimane Messaoudi Tahrioui, Ciutadans (C’s) amb Juan José Pérez Bustos, Partit Popular (PP) amb Núria Rubió Gómez i VOX (VOX) amb Rafael González Gurillo.

D’acord amb les set forces polítiques, els mitjans de comunicació municipals, Ràdio Martorell 91.2 FM i el web martorelldigital.cat, oferiran un ampli seguiment de la campanya electoral, amb la cobertura de tots els actes en format míting que organitzin les formacions polítiques, dels quals se’n tingui coneixement previ.

La informació electoral es difondrà al Radioinformatiu que s’emet de dilluns a divendres, de 13.30 a 14.00h i de 20.00 a 20.30h, i al Radioinformatiu edició cap de setmana que s’emet els dissabtes i diumenges, de 14.00 a 14.30h, en blocs electorals de 10 minuts.

Els butlletins horaris locals que es poden sentir de dilluns a divendres, a les 10.04h, 12.04h, 16.04h i 18.04h, inclouran la difusió dels actes electorals.

L’ordre de locució de la informació electoral serà de més a menys vots obtinguts a les eleccions locals del 26 de maig de 2019.

La cobertura dels mítings electorals també es publicarà en format crònica amb criteris periodístics al web martorelldigital.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Martorell: Facebook, Twitter i Instagram.

Entrevistes als candidats

Ràdio Martorell realitzarà una entrevista a cada cap de llista de les formacions polítiques que es presenten als comicis electorals municipals sobre la seva trajectòria i el programa electoral que defensa. Les entrevistes s’emetran del 15 al 23 de maig, a les 13.00h, i es remetran a les 20.30h per ordre de menys a més vots obtinguts a les darreres eleccions municipals de 2019.

Dilluns 15 de maig serà entrevistat Rafael González, candidat de VOX, dimarts 16 de maig Núria Rubió, candidata del PP, dimecres 17 de maig Juan José Pérez de Ciutadans, dijous 18 de maig Soulimane Messaoudi d’ERC i divendres 19 de maig Laura Ruiz de Movem Martorell. La setmana següent serà el torn de Javier González del PSC, dilluns 22 de maig, i de Xavier Fonollosa dimarts 23 de maig.

Debat electoral

L’emissora municipal emetrà en directe dijous 25 de maig, de 18.00 a 20.00h, un debat electoral amb la presència dels caps de llista de totes les formacions polítiques que concorren a aquests comicis electorals des de la sala de plens de l’Ajuntament. El debat es realitzarà a porta tancada i es tornarà a emetre en diferit divendres 26 de maig, d’11.00 a 13.00h. El torn d’intervenció serà en funció dels vots obtinguts, de menys a més, a les darreres municipals.

Nit electoral

Ràdio Martorell farà diumenge 28 de maig seguiment de la contesa electoral amb butlletins especials horaris i programa de seguiment dels resultats a partir de les 20.00h. Informació de les incidències de la jornada, recompte de vots amb connexions amb la central de dades, resultats i entrevista als candidats. Així mateix, podran seguir les dades de participació i informar-se dels resultats final de les Eleccions Municipals a través del portal martorelldigital.cat i les xarxes socials de l’Ajuntament.