‘Ara més que mai, Sant Jordi al nostre comerç’

5731

Les llibreries i floristeries de Martorell sortiran aquesta Diada de Sant Jordi al carrer per tal d’oferir, tal com mana la tradició, els seus llibres i roses. La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Martorell ha elaborat un mapa virtual per poder consultar els establiments que instal·laran parada exterior el 23 d’abril. A més, ofereix les dades de contacte dels comerços per poder fer-los encàrrecs.

Amb el lema ‘Ara més que mai, Sant Jordi al nostre comerç’, la Regidoria de Comerç ha llençat aquesta campanya a les xarxes socials per fer costat als establiments locals durant la festa de Sant Jordi.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, destaca que “tots els comerciants han estat molt col·laboradors per a que la iniciativa tingui molt d’èxit i els puguem visitar. Recomano que la gent faci els seus encàrrecs, contacti amb les seves llibreries o floristeries de referència, i que el dia de Sant Jordi ho tinguin tot a punt”.

“Volem que tothom sàpiga quines són les llibreries i floristeries que estan a disposició dels martorellenques i martorellenques. Per això, només clicant al mapa virtual podreu veure on comprar el llibre i la rosa, i gaudir d’un Sant Jordi com cal”, incideix Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

A l’aplicatiu també es poden veure les activitats que algunes llibreries acolliran durant la jornada, com ara presentacions literàries o signatura de llibres d’autors martorellencs. Les llibreries Alfambra, Miró, Alfil-Be i New Còsmic comptaran amb la presència de Marta Álvarez, Joaquima Nolla, Ana Masago, Eugeni Muriel, Josep Maria Calaf, Míriam Rodríguez, Rafi Bueno, Sara Garcia, Juan Luís Torrero, Rosa Grau, Robert Garcia, Ruy d’Aleixo i Oriol Alonso. Consulteu programació de Sant Jordi.