Festa grossa la nit més terrorífica de l’any a la Nau 2 de Ca n’Oliveres

578

Arriba la nit més terrorífica de l’any a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. Les regidories de Joventut i de Cultura de l’Ajuntament de Martorell organitzen la ‘Halloween Party‘ el proper dilluns 31 d’octubre, a partir de les 23.00h. La cita s’adreça a joves a partir de 16 anys i les entrades es poden comprar al portal entrades.martorell.cat.

Halloween se celebra tradicionalment la nit del 31 d’octubre a l’1 de novembre, i es converteix en l’avantsala de la festivitat pròpia de Tots Sants. Tot i que la festa té més arrelament al món anglosaxó (Estats Unitats, Regne Unit o Canadà), darrerament se celebra a tots els racons del món. Els nens i adolescents es disfressen per demanar caramels porta a porta, i s’organitzen nombroses festes amb temàtica de terror.

La regidora de Joventut, Raquel Sans, comenta que “des de l’Ajuntament volem aprofitar l’avinentesa amb nits com aquesta per organitzar esdeveniments d’entreteniment i d’oci nocturn per a tots aquells joves que es volen quedar al municipi o que no hi poden sortir. Així doncs, intentem cobrir aquesta demanda. Us hi esperem a tots”.

Raquel Sans, regidora de Joventut

La festa serà una experiència única amb túnel del terror, animacions i la música més ballable del moment a càrrec de DJ Enyg Adrian, speaker Charly 007 i moltes més sorpreses esgarrifoses. El preu de l’entrada és és de 10 euros amb consumició inclosa.