Arriba ‘La Supernit a les Biblioteques’ aquest divendres amb els personatge de l’SX3

615

La Biblioteca Francesc Pujols acull aquest divendres, a les 19.00h, ‘La Supernit a les Biblioteques’, una activitat musical basada en una sèrie animada amb tècnica 3D de l’SX3, el nou Club Súper 3 que Televisió de Catalunya. Els nens i nenes ballaran coreografies a les biblioteques d’arreu de Catalunya seguint el ritme del personatge del Titó i els Fa la Là, un seguit d’animalons que l’acompanyen.

‘La Supernit a les Biblioteques’ ja es va començar a preparar el dimarts de la setmana passada amb un taller a la sala polivalent. Hi van ser una cinquantena nenes i nens d’entre 2 i 8 anys d’edat, acompanyats de pares i mares.

Els infants van pintar un dibuix dels personatges del SX3, van llegir i van practicar les coreografies d’un ball que els proposa el personatge del Titó. “Van pintar els Fa la là, és a dir, els personatges que l’acompanyen: l’oca de l’Empordà; l’ós bru del Pirineu, el tritó del Montseny, i l’ésser fantàstic del Ruquicorn”, ha explicat Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols. A continuació, els infants van triar llibres de tres laboratoris de lectura, “el viatge a la granja, el bosc i l’illa”. Per acabar, van preparar la coreografia del ball d’aquest divendres.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Francesc Pujols

Per a la cita d’aquest divendres, els infants cantaran diverses melodies i lletres de cançons tradicionals versionades pel Dani Vega, component de Mishima. Per exemple, La castanyera, Cargol treu banya, Sol solet, Si la barqueta es tomba, El gegant del pi, L’esquirol (plim, plim, plim), En Joan petit quan balla o El ball de la civada.