L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Joventut, posa en marxa les ‘Nau#2 Sessions’, una nova programació de festes temàtiques, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. Una bona oportunitat perquè els joves, a partir de 16 anys, gaudeixin de la nit a un pas de casa.

La primera festa serà el proper 10 de març amb ‘La Nit Eufòrica’, a partir de les 00.00h. Les entrades ja són disponibles al web entrades.martorell.cat. L’entrada costa 10 euros amb consumició, però serà gratuïta amb el Carnet Jove de Martorell.

La propera festa que s’ha programat tindrà lloc el 14 d’abril amb la temàtica ‘Stream Party’, el 12 de maig hi haurà la ‘Festa Fluor’ i el 23 de juny ‘Revetlla Party’, coincidint amb la Nit de Sant Joan.

“Volem que els i les joves de Martorell tingueu un espai per gaudir de l’oci nocturn a la nostra ciutat. És per això que neixen les ‘Nau#2 Sessions’. T’animem a venir a les diferents festes temàtiques, amb els millors èxits musicals del moment, animació, i moltes altres sorpreses”, diu la regidora de Joventut, Raquel Sans.

“Et convidem a fer-te membre del Carnet Jove de Martorell, ja que podràs accedir a una entrada gratuïta per cadascuna de les ‘Nau#2 Sessions’. A més, tindràs molts altres avantatges en properes activitats i diferents serveis per als joves de Martorell”, apunta.

Raquel Sans, regidora de Joventut

Si vols el teu Carnet Jove, només has d’adreçar-te a l’Espai Jove.Nord o a les Oficines d’Atenció al Ciutadà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) i, un cop realitzada la inscripció, rebràs un correu electrònic amb el teu usuari i codi per gaudir dels teus descomptes.