Artistes Plàstics celebra l’Art Party a Ca l’Oller, amb la cadira com a element protagonista

1803
Art Party 2017
Art Party 2017

L’associació Artistes Plàstics de Martorell va celebrar diumenge l’Art Party 2017 als jardins de Ca l’Oller. La jornada festiva va comptar amb tallers infantils, exposició d’art, vermut i una jam session a càrrec de l’Escola Municipal de Música. Enguany, l’element principal de l’esdeveniment artístic ha estat la cadira. Per tots els racons de Ca l’Oller es trobaven escampades diverses interpretacions de la peça de mobiliari dels diferents membres de l’associació. De tots colors i en posicions molt diferents, cada obra representava un sentiment o situació diferent, cadascuna la del seu artista.

Paco Arasa, president de l’Associació Artistes Plàstics de Martorell va comentar que la idea d’utilitzar la cadira com a element central de l’obra d’aquesta edició sorgeix després de que l’associació ja va intervenir i modificar els bancs del jardí de Ca l’Oller. “Vam pensar que la cadira era una bona idea i que era factible. La cadira és un element ni molt petit ni massa gran, manegable i que ha permès a cada artista donar-li el seu toc”.

Paco Arasa, president de l'Associació Artistes Plàstics de Martorell

Per al president de l’entitat, l’objectiu d’aquesta jornada festiva, a banda d’ensenyar les obres realitzades, va ser el de “donar a conèixer l’espai de Ca l’Oller i fer aquest acte el més extensiu possible per arribar a més gent”. Arasa també ha volgut agrair tota la feina i esforç de totes les persones involucrades en l’organització de l’Art Party 2017.

Paco Arasa, president de l'Associació Artistes Plàstics de Martorell

L’Art Party, a la què va assistir-hi el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargés, va organitzar activitats per als més petits amb la decoració de cadires i un mural a una de les parets com les més destacables. Per Paco Arasa és molt important facilitar el desenvolupament artístic dels infants des de ben petits.

Paco Arasa, president de l'Associació Artistes Plàstics de Martorell