Gospel Feelings suma 780 euros al 23è Camp de Treball de Mans Mercedàries

1384
Concert gòspel solidari
Concert gòspel solidari

Un centenar de persones va gaudir dissabte del concert solidari de la coral Gospel Feelings de Molins de Rei a l’església de Santa Maria. L’acte, organitzat per Mans Mercedàries, va recaptar 780 euros per a la reconstrucció de l’escola Mercedes de Calceta a Equador. És aquí on, del 6 de juliol al 7 d’agost, nou voluntaris de l’ONG martorellenca faran el 23è Camp de Treball.

El concert va comptar amb un repertori que combinava cançons de gòspel clàssiques amb d’altres més modernes, i temes propis en català. A l’acte hi van assistir l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, i els regidors Lluís Esteve i Cristina Dalmau.

Pau Sastre, director de Gospel Feelings, va explicar que la proposta de fer aquest concert els arriba d’una martorellenca, membre del cor, i va remarcar la importància que “la música i la cultura estiguin al servei dels més necessitats. Qualsevol acte cultural que serveixi per recaptar fons i per donar ajuda és una bona empresa. Sempre adaptem el repertori a cada concert, però no hem variat massa”.

Pau Sastre, director Gospel Feelings

El concert de gòspel va posar punt i final a les activitats solidàries obertes al gran públic. Al llarg d’aquest curs, Mans Mercedàries ha organitzat la botiga solidària, on han venut cava i samarretes; el teatre solidari amb l’obra Arsènic i puntes de coixí, interpretada pels alumnes de 3r d’ESO, el musical Mamma Mia amb els alumnes de 4rt d’ESO, l’espectacle Bombolles Solidàries de Pep Bou i la Jornada Solidària del Club Bàsquet La Mercè.

L’ajut econòmic recollit amb totes aquestes accions, uns 6.500 euros, es destinarà al projecte de reconstrucció de l’escola Mercedes de Calceta, que va caure l’abril passat amb els terratrèmols que van assolar la província de Manabi (Equador). L’entitat recollirà, a partir de la setmana vinent, els diners aconseguits amb les guardioles solidàries repartides durant el curs a un centenar de comerços locals.