Bargués: "Esquerra vol ser decisiu el 24 de maig pel canvi que Martorell necessita"

763

El candidat d’ERC, Adolf Bargués, ha manifestat el seu desig de veure “un Martorell nou per frenar la decrepitud i per protegir el territori que garanteixi una ferradura verda”. Ho ha dit a l’acte central dels republicans que s’ha fet divendres al vespre a la plaça de les Cultures on ha assegurat que “Esquerra vol ser decisiu per al canvi que necessita Martorell”.

Bargués ha desgranat el programa d’ERC que presenta per als propers quatre anys. Així, el candidat dels republicans ha explicat que “el model de poble que volem passa per no esgotar el poc sòl urbanitzable que queda amb decisions que poden marcar de manera negativa el futur de Martorell”. En aquest sentit, ha reclamat “més transparència en les decisions que es prenguin i més agilitat en la gestió de l’Ajuntament”.

Bargués ha assenyalat que “en aquesta legislatura s’han fet moltes coses, però no s’ha fet política. S’han aprovat propostes des de l’Ajuntament com ara els ajuts socials, sent un acte consens. Però amb això no n’hi ha prou perquè s’ha fet un contracte de l’aigua on s’han rescindit unes millores que s’ha ajornat fins d’aquí a 20 anys”.

Equip, canvi i idees

Acompanyat per bona part de l’equip de persones que configuren la llista d’ERC en aquestes municipals, Bargués ha subrallat que “som un equip equilibrat, amb una bona part de gent sense cap mena de vinculació política únicament amb la voluntat i les ganes de generar canvi, d’aportar noves idees, de moure consciències i per intentar fer un poble millor per a tothom. Esquerra vol ser decisiu, però això, us demano que ens feu confiança”.

Bargués ha defensat que “l’única manera de frenar i de tenir una influència directe en les nostres vides, és el canvi amb Esquerra. Si no, serà l’actitud de parlar de coses sense saber-ne. No es pot fer política des dels despatxos ni les corbates. La política es fa amb un bon pastor amb olor d’ovella”.

Debat al Casal Francesc Riera

Dijous, Adolf Bargués, acompanyat de diferents membres de la candidatura, van presentar el programa d’ERC per als propers quatre anys, en un debat obert a la ciutadania. Durant la trobada es van detallar diferents punts del programa de distintes àrees. Bargués va destacar que “el nostre programa s’ha treballat comptant amb les aportacions d’entitats i associacions de Martorell implicades en els diferents àmbits, i amb les quals ja fa mesos que ens reunim”.