Bàsquet Martorell i Tecla Sala guanyen el Vila de Martorell de Bàsquet Cadet de Promoció

1352

El Club Bàsquet Martorell ha celebrat aquest dissabte al matí el Torneig Vila de Martorell Cadet per a equips de categories Promoció, que per primer cop es disputa de manera independent respecte el d’equips de nivell Preferent. El triomf ha estat pel Club Bàsquet Femení en noies i pel Tecla Sala en nois, en una cita en la que també hi han pres part el CB Sant Andreu de la Barca i el CB Sant Boi.

Per primer cop, l’entitat blava ha creat un torneig paral·lel al tradicional Torneig Cadet Preferent Vila de Martorell que des de fa setze anys se celebra en dates nadalenques. La idea és, com explica l’entrenador del primer equip blau Adrià Alonso, “crear un hàbitat perquè els nostres equips cadets, que ho tenen difícil per competir davant equips de categoria Preferent, juguin amb rivals del seu nivell de promoció i se sentin més a gust, més en el seu hàbitat”.

Torneig amb sistema de competició triangular

El torneig ha reunit 6 equips, 3 de femenins i 3 de masculins, amb un sistema triangular al Pavelló Esportiu Municipal i a les Instal·lacions Esportives Municipals. Les noies del CB Martorell han resultat les guanyadores en imposar-se en els seus dos partits (86-41 al Sant Boi i 54-52 al Sant Andreu de la Barca en el partit decisiu) i el CB Sant Boi ha finalitzat tercer després de perdre per 42-45 contra els andreuencs. El masculí martorellenc ha acabat tercer (derrotes davant Tecla Sala per 39-70 i Sant Boi per 45-63) i el Tecla Sala de l’Hospitalet s’ha endut el títol en superar el CB Sant Boi per 51-45.

Fonollosa: “és un format molt encertat per al nostre esport de base”

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Martorell Míriam Riera han acompanyat el president del club, Miquel Fusalba, en el lliurament de trofeus. Fonollosa ha lloat “la dedicació de l’entitat en tenir aquesta tasca extra de seguir creant tornejos per a que hi pugui participar tothom, un format molt encertat de cara a l’esport de base de casa nostra en aquesta aturada de Nadal”.

Fusalba: “volem seguir ampliant tornejos en altres categories”

Fusalba destacava que “el femení ha lluitat fins el final i han quedat campiones, i el masculí ha de seguir treballant”. Estem molt contents amb aquest nou torneig que serveix per no perdre l’activitat i que volem que també es guanyi el prestigi del de Preferent” i ha anunciat que “més endavant farem més tornejos d’aquest tipus en d’altres categories, com ara els infantils o els mini”.