Sergi Corral: “Els martorellencs hem passat un mes ‘nadalant’ i la gent ha tornat a respondre”

670

Punt i final al compendi d’activitats del Nadalem, que des del 10 de desembre i fins el 6 de gener ha omplert Martorell de lleure, tradició, solidaritat i comerç. Milers de persones van seguir la Cavalcada de Reis i prop de 1.200 espectadors van assistir als espectacles de La Màgia del Nadal. El regidor de Cultura Sergi Corral ha destacat com a bona l’acceptació general que han tingut les activitats.

En total han estat més d’una setantena els actes que s’han celebrat, coordinats i organitzats per l’Ajuntament de Martorell i diverses entitats. El conjunt de les propostes, conegut enguany com a Nadalem, ha funcionat força bé, segons explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Sergi Corral: “els martorellencs hem passat gairebé un mes ‘nadalant’, i francament els resultats de públic han estat bons”.

Cavalcada, Pastorets i Cap d’any, protagonistes
Per Corral, “la Cavalcada va contenir moments mítics com la baixada dels Reis d’Orient pel pont del Diable. El passeig del Quarter estava ple de grans i petits, i també vull destacar la nova carrossa, que demostra el gran nivell d’artesans que hi treballen durant l’any”. Alhora, afegeix que “els Pastorets va portar molta gent en les dues representacions i els Pastufets va omplir el Foment. M’agradaria destacar-ne la direcció i l’actuació de grans i petits, que s’ho prenen molt seriosament”.
La plaça de les Hores va reunir molts martorellencs per donar la benvinguda al nou any en una tradició nascuda a partir de la iniciativa de veïns del barri: “està molt bé celebrar l’entrada d’any amb amics i veïns. A més, aquest cop hi havia més gent, ja que la cita va ser amenitzada per un dj”. El regidor comenta també que “la festa de Cap d’any a Ca n’Oliveres va comptar amb unes 250 persones. És un aspecte que volem millorar, ja que potser molta gent es pensa que és una festa només per a joves, però volem que sigui oberta a tothom”.

1.200 espectadors a La Màgia del Nadal
L’embrió de l’actual Nadalem, els espectacles de La Màgia del Nadal, van tenir bona acceptació. En total, es van programar 7 representacions amb mags, teatre i música a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural: “hi van assistir 1.200 espectadors en total, i creiem que està prou bé, ja que hem tingut una mitjans d’uns 150-200 espectadors per cada representació”.