Bona exhibició de ‘Bàsquet al carrer’ al 3×3 del CB Martorell, amb prop de 200 participants

555

El CB Martorell ha organitzat aquest dissabte una jornada de Bàsquet al carrer a la pista annexa al Pavelló Esportiu Municipal. Hi han participat 175 jugadors i 45 equips de categoria premini fins a veterans. L’esdeveniment ha inclòs concurs de triples, un de two ball i activitats en cadira de rodes. Una de les atraccions ha estat la visita del jugador del filial del FC Barcelona, Lubos Barton. L’alcalde Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han estat els encarregats de lliurar els premis.

El torneig ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, la Diputació de Barcelona i Inovyn. La regidora d’Esports, Belén Leiva, ha dit que “tot i que l’esdeveniment s’ha hagut de traslladar, de la plaça de Les Cultures a la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal a causa de la previsió de pluja, hi ha hagut una alta participació i la valoració és molt positiva. Ha estat un dia de bàsquet molt maco, una manera de gaudir d’aquest esport lluny de la competició”.

En categoria premini els guanyadors han estat NBA mini, en categoria infantil l’equip Lechugas, els Choco crispies s’han alçat amb el trofeu mini, els All stars amb el cadet, Manzanillas han quedat primers en categoria senior, i el conjunt Una de bravas en categoria veterans.

Al concurs de triples, els millors anotadors han estat Pau González (mini), Pau Roy (infantil) i Dani Guerrero (senior). Jan Collado i Dani Guerrero han guanyat el concurs two ball, una prova de tir que s’ha realitzat per parelles (un adult i un nen) que han hagut de sumar la màxima puntuació durant un temps determinat llençant a cistella des de diferents posicions. Destacada ha estat, també, la participació de l’equip ACELL de la Fundació Privada Arc de Sant Martí.

Lubos Barton, un blau més
El torneig ha comptat amb la visita d’un convidat especial, el jugador del filial del FC Barcelona, Lubos Barton. El txec és un vell conegut de l’ACB, doncs ha militat al Joventut de Badalona, al València Basquet i al Baloncesto Fuenlabrada, a més del primer equip del FC Barcelona en les temporades 2008-2009 i 2009-2010. Barton ha jugat amb els participants, ha signat autògrafs, s’ha fet fotografies i ha rebut com a obsequi una samarreta del CB Martorell.