El Barcelona UGA s’alça amb el primer premi del Torneig Gegant d’Escacs de Martorell

694

L’equip de Divisió d’Honor, Barcelona UGA, ha guanyat la 42a edició del Torneig Gegant del Club d’Escacs Martorell que s’ha celebrat avui a la Casa de Cultura de La Vila, amb una desena d’equips i una norantena de jugadors. Han lliurat els premis l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i el regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve.

El Barcelona UGA s’ha imposat a 8 dels 9 taulers jugats en el torneig amistós. El Cornellà ha quedat segon i el Pallejà tercer, per sobre del Martorell A, el Sant Feliu, el Vilafranca, l’Olesa, el Martorell B, l’Abrera i el Capellades, que ha quedat en última posició. Els equips participants han jugat tots contra tots a una sola partida. L’any passat l’equip A del Club d’Escacs Martorell va ser el guanyador, després de desempatar amb el Vilafranca.

El president del Club d’Escacs Martorell, Jordi Bascuñana, s’ha mostrat satisfet amb el nombre de participants, tenint en compte que el torneig es juga en dia festiu, i ha anunciat que l’any vinent repetiran els mateixos equips d’aquesta edició. “Es tracta d’estrènyer relacions entre clubs i gaudir d’una matinal d’escacs no competitiva”, ha dit.

Torneig de Fires del Club Petanca Martorell
El Club Petanca Martorell ha organitzat aquest matí el 35è Torneig de Fires a les pistes de l’estació de FGC Martorell-Central, amb la participació de 37 dupletes.

En categoria general, el primer premi ha estat per la dupleta Santos-Cisco, que ha guanyat dos pernils; el segon per Mati-Nina, amb dues espatlles; i el tercer per José Luís-Soto, amb dos formatges. Els premis de consolació han estat per Galán-Martín, amb dues espatlles; Maldonado-Willy, amb dues garrafes d’oli; i Gregori-Josep, que han guanyat dos formatges i una ampolla de vi.

Els guardons repesca han estat per la dupleta Pedro-Óscar, amb dues espatlles; Hurtado-Sergi, amb dos formatges i vi; i Paco-Óscar, amb dos xoriços i vi. La primera dupleta classificada en la repesca de consolació ha estat Jorge-Santos, que ha guanyat dues garrafes d’oli, la segona dupleta classificada ha estat la formada per Raúl-Tomàs, amb dos formatge i vi; i la tercera Joan Gregori-Míriam, amb dues llonganisses i vi.

Al lliurament de trofeus hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, el regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.