Ca l’Oller acull diumenge l’Art Party amb parades, música, servei de bar i rifa

2122
Art Party 2018
Art Party 2018

L’associació Artistes Plàstics de Martorell celebrarà l’Art Party aquest diumenge, 19 de juny, a Ca l’Oller. Després de dos anys, la festa de l’art de Martorell suposarà un retrobada d’artistes i interessats, sota un ambient festiu i proper. Des de les 11.00 i fins les 15.00h, es comptarà amb música ambient i exposicions d’art, a més de servei de bar casolà i rifa artística.

L’exposició d’obres gaudirà de diversitat quant a les formes d’expressió. Pili Pico, presidenta de l’associació Artistes Plàstics, afirma que cadascun dels participants ha fet les seves aportacions des de diferents disciplines.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

“Estem intervenint unes lones i les presentarem aquest diumenge. Estaran penjades al pati perquè les vegi tothom. Són unes vuit lones d’1,80 metres, que van formar part d’una altra activitat i vam pensar que era l’hora de renovar-les. Però a l’Art Party hi haurà pintura, fotografia analògica, tèxtil, ceràmica…”, apunta.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

A banda del proper Art Party, l’associació Artistes Plàstics de Martorell té altres projectes futurs entre mans, com el PostArt, que presentaran el març de l’any vinent, o l’Artista Invisible que consistirà en una jornada de portes obertes a Ca l’Oller, seu de l’entitat.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

L’associació Artistes de Martorell compta amb socis fixos i diversos col·laboradors, que poden gaudir de l’espai i l’ambient artístic obertament. Qui en vulgui formar part, pot contactar amb l’entitat a través de les seves xarxes socials. A l’Instagram @artmartorell o al Facebook @associacioartistesplasticsmartorell.