‘Camargate’, els fets del restaurant La Camarga arriben a El Foment en versió teatral

504

Diumenge 13 de març, El Foment Parroquial de Cultura programa l’obra de teatre Camargate de la companyia La Rueda. Recrea un cas d’espionatge polític descobert a partir de la filtració de la conversa enregistrada per Método3 al restaurant La Camarga entre la lider del PPC Alícia Sánchez Camacho i Victoria Álvarez, examant de Jordi Pujol i Ferrussola. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada el divendres 11 de març o bé el mateix dia de la representació.

Camargate és el segon muntatge de la companyia La Rueda, creada el 2012 per Nico Aguerre i Jorge-Yamam Serrano i que anteriorment havien representat Que te vaya bonito, Premi Moritz Tàrrega 2012 i finalistes dels premis Max al Millor Espectacle Revelació 2014. En aquesta oportunitat, es porta a escena una recreació dels fets d’espionatge polític esdevinguts arran de la conversa entre Alicia Sánchez Camacho i Victoria Álvarez al restaurant La Camarga de Barcelona, enregistrada per l’empresa de detectius Método3. La companyia defineix l’espectacle com “una ficció teatral real, en la que els fets es mostren de manera esperpèntica i còmica alhora”. L’interpreten les actrius Cristina Gàmiz i Anna Sabaté i l’actor Pep Duran.

L’espectacle es representarà a El Foment diumenge a les 19.00h. Es poden adquirir les entrades per venda anticipada el divendres 11 de març de 19.00 a 21.00h a la taquilla del teatre al preu de 12 euros, o bé des d’una hora abans de la funció al preu de 15 euros. Hi ha descomptes per a majors de 65 anys, menors de 25, gent en atur i grups de més de 10 integrants. Hi col·laboren l’Ajuntament de Martorell i Inovyn.