Campanya dirigida a la gent gran per mantenir la salut de la visió

214
Foto: pexels

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que es va commemorar el passat 1 d’octubre, sis òptiques martorellenques ofereixen, fins al dia 10, revisions gratuïtes i descomptes per a aquest col·lectiu. L’objectiu principal de la campanya és prevenir el glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat (DMAE).

L’Òptica i Ortopèdia Sant Jordi (passeig Catalunya, bloc 3, local 8, i plaça del Vi, porta nord, 1) ofereix revisió de la visió, prevenció del glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat, amb descomptes i ofertes. BCN Òptics Martorell ( avinguda Francesc Riera, 10) també fa revisions de la vista i la oïda gratuïtes, així com descomptes de fins el 50% en lents i muntures de totes les marques. Prevenció del glaucoma i la DMAE, cataractes i audició, amb un 25% de descompte en audiòfons.

L’Òptica Plans (carrer Francesc Santacana, 22) revista la vista gratuïtament i aplica descomptes del 50% en lents progressives i mono-focals d’estoc amb la segona parella gratis. També fa servei de teràpia visual i control de la pressió ocular. Josa Òptics (carrer Dr. Lluís Gaya, 28), a banda de revisions gratuïtes, fa descomptes fins al 50% en muntures. Segones ulleres de regal, incloent progressives. Per als petits de la casa, ulleres i vidres per 40 euros i el primer any canvi de vidres gratis si es trenquen o varia la graduació. Prova de lents de contacte d’un mes i 20% descompte en audiòfons.

GM Òptics (carrer de Joan Maragall, 3) revisa de franc la visió i oferta descomptes en muntures i lents de nova col·lecció. I a l’Òptica 2000 (rambla de les Bòbiles, 7) us podeu revisar optometria, graduació, visió binocular, prova de color i mesura de la PIO. Prevenció glaucoma, prova prevenció DMAE i avaluació possibles opacitats (cataractes), retinografia per descartar patologies internes per 25 euros.