Can Carreras celebra el gruix de les activitats festives aquest cap de setmana

625

Les festes de Sant Jaume del barri Can Carreras van començar diumenge passat amb la XVI Pujada a Montserrat a peu. El gruix de les activitats però, tindrà lloc aquest darrer cap de setmana del mes de juliol, amb sopars a la fresca, exposicions, xocolatada, canó d’escuma, concurs de postres i actuacions musicals.

Les festes de Sant Jaume del barri Can Carreras van començar diumenge passat amb la participació d’una vuitantena de persones a la XVI Pujada a Montserrat. Les activitats seguiran divendres 24 de juliol amb el pregó i el sopar de germanor, a partir de les 21.30h.

Dissabte 25 de juliol hi haurà una exposició de manualitats i activitats, a càrrec de l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica, de les 10.00 a les 14.00h. Durant el matí s’aniran succeint diferents activitats, com la xocolatada infantil, patrocinada per la pastisseria Conesa, la festa infantil i el canó d’escuma, a les 12.00h.

La cobla Lluïsos de Taradell amenitzarà la ballada de sardanes, que començarà a les 19.30h. Abans de tancar la jornada de dissabte, amb el sopar popular (àpat on els veïns aportaran el seu propi sopar), que tindrà lloc a les 21.30h, se celebrarà el concurs de postres, amb premis per als guanyadors.

Diumenge 26 de juliol començarà amb una botifarrada a les 9.00h, un esmorzar que costarà 4 euros i que inclou entrepà i beguda. A partir de les 10.00 i fines les 13.00h, es podrà assistir a la VII Trobada de Plaques de Cava, mentre que els més petits gaudiran de les activitats infantils previstes per a ells.

Per tancar el dia i les festes, el grup Arjau de Palafrugell posarà la nota musical amb una cantada d’havaneres amb rom cremat i coca. Totes les activitats es duran a terme al passeig de Catalunya.