Cap de setmana històric pel Martorell Pàdel Club

533

Els equips sub-13 i sub-17 del Martorell Pàdel Club s’han proclamat campions de la Lliga de la Federació Catalana de Pàdel de la Província de Barcelona. Després d’un cap de setmana molt intens al Complex Esportiu Baldiri Aleu (Sant Boi de Llobregat), ambdós conjunts es van imposar a les finals de les seves respectives categories i van aixecar el títol de campions. A més, l’equip femení de l’entitat va certificar la primera posició a la classificació de la lliga i ha assolit l’ascens a Primera Categoria, la màxima del pàdel català.

L’equip de la categoria sub-13 era el primer any que disputava la Lliga Catalana i, tot i que l’objectiu no era emportar-se el títol, va fer un gran paper i es va proclamar campió de la Província de Barcelona. La representació de sis jugadors del conjunt martorellenc va superar amb claredat a la final al NC Pàdel (3-0) i va guanyar el campionat.

Pau Quílez, entrenador i coordinador del club, assegura que l’objectiu era que “els nois s’acostumessin una mica al model de competició, que veiessin que era una competició en equip i que coneguessin altres nens que juguen a altres clubs. Volíem presentar-nos al play-off i veure què passava, però un cop que guanyem semifinals i ens plantem a la final vam dir de fer un pas més per intentar guanyar-la. Va sortir rodó”.

Pau Quílez, coordinador del Martorell Pàdel Club

Tanmateix, l’equip sub-17 del Martorell Pàdel Club es va proclamar campió després de guanyar en una final molt disputada. La representació martorellenca va aixecar el títol després de superar per 3-0 a un equip de molt nivell: el Club Tenis Badalona. Pau Quílez explica que “el resultat és enganyós perquè els partits van ser molt disputats. En aquesta categoria sí que anàvem a mossegar aquest or al play-off i a intentar guanyar, però el més important era fer pinya, fer equip i donar-ho tot. Va acabar de la millor manera possible”.

Pau Quílez, coordinador del Martorell Pàdel Club

El coordinador del Martorell Pàdel Club deixa clar que “aquestes victòries venen donades d’un treball que s’està fent des de fa anys, amb la implementació de l’escola de competició o la dels equips de menors a les lligues de la Federació Catalana, que això fa tres anys a Martorell no es feia. Et fa sentir orgullós perquè s’estan fent bé les coses, però alhora tenim motivació per seguir i donar més. El balanç és molt positiu”.

Pau Quílez, coordinador del Martorell Pàdel Club

L’altra bona notícia d’aquest cap de setmana ha estat la victòria del primer equip femení del Martorell Pàdel Club, que va aconseguir superar al Club Tennis Can Bonastre i s’han proclamat campiones de lliga de la Federació Catalana de Pàdel. Gràcies a sumar aquests tres punts, les noies del conjunt femení també han assolit l’ascens a la màxima categoria del pàdel català: Primera Categoria.

Pau Quílez és mostra molt content pel que ha aconseguit l’equip femení del club i afirma que “les noies venien fent una gran temporada, s’havia reforçat molt l’equip. L’objectiu principal era aconseguir aquest ascens i s’ha aconseguit de manera directa amb la primera posició a la classificació de la lliga. Ara tenim dos equips a les màximes categories catalanes”.

Pau Quílez, coordinador del Martorell Pàdel Club

La pròxima temporada, tant el primer equip femení com masculí del Martorell Pàdel Club jugaran a la màxima categoria catalana: Primera Categoria. Pel que fa als equips sub-13 i sub-17 de l’entitat martorellenca, el mes de setembre començaran la Copa Catalana de Pàdel i ho faran en molt bona dinàmica després de les victòries aconseguides al llarg del cap de setmana.