Rodes intervingudes, música i gastronomia omplen la vetllada ‘Art Party’

517
Inauguració de l'Art Party 2024

L’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell va celebrar divendres un nou Art Party amb la inauguració de l’exposició d’obres intervingudes, sopar i música. Prop de 250 persones es van passar pels jardins de Ca l’Oller per gaudir de la festa amb les actuacions de músics de l’Open Mic Martorell i Dj Basku. Una vintena d’artistes i aficionats a l’art van presentar les seves creacions, fetes a partir d’una roda de bicicleta.

Satisfacció en el sí de l’entitat davant l’afluència de públic a l’esdeveniment: “Estem contentes perquè hi ha hagut una bona resposta a la convocatòria artística que hem fet enguany i també a la inauguració de l’Art Party”, comentava un dels seus organitzadors, David Pérez ‘Sibux’.

Ell mateix afegia que van participar de la vetllada “unes 250 persones, entre les que hi havia bona part dels artistes que han fet la intervenció a una roda de bicicleta. Va ser interessant”. Tothom va tenir l’opció de passar la vetllada fent un mos gràcies al servei de barra de bar que es va habilitar, i escoltar música.

Sibux, coordinador de l'Art Party

L’objecte sobre el que l’entitat proposava de fer-hi una intervenció era una roda de bicicleta. Sibux explicava que “han respost a la convocatòria 20 artistes. Estem contentes”. Sobre una roda de bicicleta que facilitava l’organització, tothom estava interpel·lat a fer-hi la intervenció artística que volgués. Les obres resultats formen part d’una exposició als jardins. Sempre que la porta d’accés al jardí de Ca l’Oller estigui oberta, tothom està convidat a entrar i visitar-la al llarg dels propers mesos.

Sibux, coordinador de l'Art Party

L’Art Party portava com a eslògan d’aquest 2024 ‘Art en moviment’. Els artistes Plàstics també han trasmès la idea que ‘La creativitat gira sense límits’, vinculant-ho amb l’objecte a intervenir, la roda. En edicions anteriors, van proposar fer intervencions artístiques sobre torretes, lones o cadires, entre d’altres.