Intervenir artísticament una roda de bicicleta és la proposta de l’Art Party

429
Art Party 2018

Torna l’Art Party, una de les activitats anuals de l’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell. És una convocatòria oberta a tothom, que proposa fer una intervenció artística sobre un objecte quotidià que proposa i facilita l’organització. En aquesta oportunitat serà una roda de bicicleta. Les creacions es podran presentar fins a l’11 de juny.

Poden participar a l’Art Party totes les persones majors de 16 anys, de manera individual, col·laborativa o col·lectiva, en qualsevol disciplina artística que considerin. És un certamen obert “tant a artistes consagrats com a amateurs. Tothom hi està convidat a participar”, destaca en Sibux, un dels seus organitzadors.

Afegeix que és una bona oportunitat “per a que tothom surti de la seva zona de confort artísticament parlant, i dediqui un moment a trobar-se a sí mateix, creant una peça artística sense complexes”.

Sibux, artista organitzador de l'Art Party

L’objecte sobre el que es farà la intervenció artística aquest any serà una roda de bicicleta. Sibux explica que “s’hi pot fer tot tipus d’intervenció artística: escultura, pintura, trencar la llanta per la meitat, treure-hi les varilles…el límit és la creativitat de cadascú”.

Sibux, artista organitzador de l'Art Party

Tothom qui vulgui participar ja es pot apropar des del passat dimarts a Ca l’Oller (carrer de la Cambreta número 3) i fer la inscripció. Immediatament, l’organització li proporcionarà una roda de bicicleta.

Els horaris d’obertura són, com detalla Sibux, “els dilluns (de 10.00 a 13.30h); dimarts (de 10.00 a 14.00h i de 17.00 a 20.00h), els dijous (de 10.00 a 14.00h) o els divendres (de 10.00 a 13.00h)”. També poden fer la inscripció contactant amb l’organització a través d’Instagram. La data límit per lliurar les obres serà l’11 de juny, i cada obra haurà d’anar acompanyada del nom de l’artista i, si escau, el títol de l’obra.

Sibux, artista organitzador de l'Art Party

Els participants podran crear una peça que es pugui col·locar al terra o bé penjada a la reixa de la casa -en aquest cas, s’ha d’incloure un sistema d’ancoratge compatible amb aquesta-. És obligatori l’ús de la roda que faciliti l’organització, en cap cas es pot substituir per una altra de diferent.

Les obres no es retornaran a l’artista, ja que passaran a formar part de l’arxiu artístic de l’entitat. Durant tot un any, s’exposaran a l’exterior del Jardí de Ca l’Oller per a que dialoguin amb l’entorn, integrant-se en un espai de pas de persones.

La inauguració de l’exposició es farà el 14 de juny, amb una festa amb música en viu a càrrec d’un deejay, servei de barra, beguda i sopar. Una vetllada “per a que la gent conegui les artistes participants, s’apropi al nostre col·lectiu, conegui les sòcies i l’espai i passi una bona tarda-nit entre art”.

Per a qualsevol dubte o aclariment, els Artistes Plàstics faciliten el contacte d’Instagram @artmartorell.

BASES DE PARTICIPACIÓ A L’ART PARTY