Inscripcions obertes per participar a la Supernit de les biblioteques del SX3

473

La Biblioteca Francesc Pujols se suma, un any més, a la Supernit de les biblioteques, que organitza el canal SX3. Tindrà lloc el pròxim 31 de maig, a les 19.00h, i les inscripcions ja són obertes adreçant-vos a la vostra biblioteca més propera. Les places són limitades i l’activitat està adreçada a infants de 8 a 14 anys.

La Supernit aquest any s’articula al voltant dels BETA, són el grup del canal SX3 (nou Super 3). En principi les aventures d’aquest grup estan pensades per a mainada de 8 a 14 anys. Això no exclou que menuts de 8 hi puguin participar. Amb tot, no es recomana a més petits de 6 anys, perquè cal saber llegir.

Les inscripcions per participar a la Supernit, que tindrà lloc el divendres 31 de maig a biblioteques de tot el país, ja són obertes. Els interessats poden adreçar-se a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell.

Els Beta són els protagonistes d’una gran nit d’aventures en què ajudaran els nens i nenes a salvar els llibres d’un terrible virus, avança la tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Francesc Pujols

És la quarta edició d’aquesta iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya per fomentar la lectura entre el públic infantil. L’activitat també s’ha obert, en aquesta edició, a la comunitat catalana a l’exterior.

Els nens i nenes que hi vulguin participar ja poden anar a la biblioteca que tinguin més a prop per inscriure’s a la Supernit. Per trobar quin és l’equipament que tenen al costat de casa, ho poden consultar en aquest mapa.