Cap de setmana plagat d’activitats per a joves i menuts amb el Daltabaix

954
Daltabaix. Foto: Grisphoto

Els dies 6 i 7 de maig, la Regidoria de Joventut organitza el Daltabaix, amb la 17a Fira Jove i la 29a Fira Infant. Hi haurà exposicions, curtmetratges, tallers, música i activitats per als més petits. El principal punt de trobada serà l’Espai Jove Punt Nord del Centre Cultural i els seus voltants, on els joves i infants tindran un indret per divertir-se, socialitzar i aprendre.

Dissabte 6 de maig se celebrarà la 17a Fira Jove, que començarà a les 18.00h amb el Taller Trapezi que s’allargarà fins a les 21.00h al Centre Cultural. Al llarg de la tarda, a més, hi haurà batalla de galls, activitats de robòtica i impressió 3D, mostra d’activitats i tallers de les entitats de Martorell i, finalment, el MeetDance, per al qual es necessitarà inscripció prèvia. Mentrestant, a l’escenari des de les 17.00 fins les 21.00 en torns d’hora i mitja es farà, primer, l’exhibició ‘Tallers Dansa Urbana’, després, la mostra Anwar Oriental i Som Bollywood i, per últim el concert de Combos de l’Escola Municipal de Música de Martorell.

El diumenge li arribarà el torn als més petits amb la 29a Fira Infant, que inclourà inflables, jocs de fusta gegants, mostra d’activitats i tallers d’entitats de Martorell, gran circuit de la Policia Local, i Cadiretes, que s’hi muntaran als Jardins Apel·les Mestres al llarg de tot el matí. A les 12.00h, es farà l’exhibició de la Unitat K9, Unitat Canina de la Policia Local, i a les 13.00h es durà a terme l’Espectacle final Circ Filixic, exposa la regidora de Joventut, Raquel Sans.

Raquel Sans, regidora de Joventut

Com a prèvia, divendres 5 de maig s’estrenarà ‘Curts en acció’, un taller de curtmetratges en què els alumnes de diversos centres de secundària s’expressaran creant els seus propis films, sota el lema Controles? – Autoestima – Diversitat.

A més, a la Sala Muxart del Centre Cultural es pot visitar fins al 8 de maig l’exposició Controles?, una mostra sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum. Es pot veure de dilluns a divendres, de 9.30h a 17.00h, per a visites concertades i, de 17.00h a 19.00h, amb entrada lliure.