Caramelles muntarà diumenge una gimcana i farà sonar els cants de Pasqua per tot el poble

231
Caramelles. Nina Cintas dirigint una de les peces
Caramelles. Nina Cintas dirigint una de les peces

Martorell no es quedarà sense Caramelles aquesta Setmana Santa. L’entitat adaptarà la tradició a la situació sanitària i organitzarà aquest diumenge, 4 d’abril, una gimcana a la plaça de la Vila i farà sonar els cants de Pasqua amb megafonia pels carrers del nostre poble. Imprescindible inscripció prèvia, mascareta, distància i rentat de mans.

Després d’un any d’activitats virtuals i restringides, Caramelles Martorell creu que és hora de trobar-se presencialment seguint totes les normes de seguretat establertes. La presidenta de l’entitat Anna Gil explica que diumenge, de 10.00 a 13.00h, “celebrarem una gimcana d’orientació amb pistes i proves. Hi haurà un premi per al guanyador i un obsequi per a tots els participants”. “Ens trobarem i parlarem de Caramelles, perquè el que no es pot fer aquest any és cantar”.

Anna Gil, presidenta Caramelles Martorell

Els capgrossos caramellaires Met i Queta faran, tot seguit, un recorregut en cotxe pels carrers de Martorell per fer sentir les caramelles a través de megafonia i n’estrenaran una de nova d’estil rap que els cantaires estan assajant via telemàtica. El tema musical el compartiran a través de les seves xarxes socials, detalla Anna Gil.

Anna Gil, presidenta Caramelles Martorell

La presidenta de Caramelles assegura que “d’activitats se’n poden fer, sempre i quan estiguin ben organitzades i siguem tots respectuosos. Aquest any no podem fer-les multitudinàries, però aquelles famílies que tenien intenció d’apuntar-se a Caramelles poden venir diumenge i participar-hi”.

Anna Gil, presidenta Caramelles Martorell

Enguany, per qüestions sanitàries, tampoc no podran sortejar la tradicional mona de Caramelles, la venda de butlletes de la qual serveix com a finançament per a l’entitat.