Acte institucional per celebrar la Diada de Sant Miquel, patró de la Policia Local

987

Acte institucional de celebració de la Diada de Sant Miquel, patró de la Policia Local, aquest dijous a la caserna de Ca n’Oliveres. L’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Comunicació, Lluís Sagarra, i la regidora de Serveis Urbans i Via Pública, Elisabeth Plaza, han passat revista acompanyats del cap de la Policia Local, Sergi Duarte.

L’alcalde Fonollosa ha dit que “és un dia important perquè aglutinem el gruix de la plantilla i fomentem la cohesió dins l’equip de la Policia Local. Recentment, hem ampliat el nombre d’agents i la sensació de seguretat és molt alta. Som un dels tres municipis més segurs de Catalunya”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor Sagarra ha explicat que “estem contents de celebrar aquesta efemèride i agrair l’esforç que fa la Policia Local durant l’any per mantenir Martorell com a ciutat cívica i amb una gran convivència, com fins ara. Actualment, són 42 agents. Hem renovat tres vehicles recentment, la unitat canina i la unitat de proximitat són de nova creació, i hem reforçat la unitat de motoristes que estan fent un servei molt àgil i proper”.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana

“La canina i la de proximitat són dues unitats molt innovadores que estan donant molts bons resultats. La canina té molta acceptació entre la gent més jove i la de proximitat sobretot entre la gent més gran. Es fa un seguiment de tota la problemàtica i les incidències que ens planteja la ciutadania perquè se senti recolzada”, apunta Sergi Duarte, qui també ha avançat que la plantilla creixerà properament amb sis agents més, ja que amb el nou barri de La Sínia la població augmentarà.

Sergi Duarte, cap de la Policia Local

Abans de l’acte institucional, la Policia Local ha organitzat un concurs de tir, ja que els agents estan obligats a fer al menys dues pràctiques anuals d’aquest tipus. A la nit, gaudiran d’un sopar.