Una vintena d’empresaris va assistir dimarts a la primera reunió de treball per crear la futura Associació d’Empresaris de Martorell, que ha de fomentar la col·laboració i el diàleg entre el teixit econòmic del territori. La trobada, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, va tenir lloc a les instal·lacions del Molí Empresa.

La reunió va estar conduïda per la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles i el coordinador de l’Àrea Econòmica, d’Organització i Règim Interior de l’Ajuntament, Jordi Sánchez.

Els empresaris assistents es van distribuir en quatre grans grups per abordar aspectes com la relació entre l’Ajuntament i l’empresa; la col·laboració empresarial i les oportunitats, i la necessitat dels empresaris de conèixer més i millor les empreses del voltant.

Durant la jornada es van presentar les necessitats especifiques sorgides al World Cafè, celebrat el passat mes de novembre. Aquestes són organització, planificació i gestió, infraestructures de serveis, mobilitat, entorn urbà i espais, serveis i recursos per empreses i personal, promoció i comunicació. A més, van plantejar la possibilitat de constituir una Associació Empresarial de Polígons d’Activitat Econòmica de Martorell i una Associació d’Empresaris de Martorell.

La regidora Rosa Cadenas considera que l’associació propiciarà “la relació entre els empresaris perquè puguin fer projectes conjunts i intercanviar fòrums de debat, eines necessàries per poder tirar endavant un negoci”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Des de l’Ajuntament,”seguim treballant per facilitar aquest entorn de treball i cooperació per contribuir a l’impuls de la competitivitat i el desenvolupament econòmic”. “Volem ajudar-los a iniciar el camí perquè tothom tingui la possibilitat de participar-hi”. “Són persones molt qualificades i preparades per definir un bon futur per al món empresarial des de la seva pròpia gestió”, diu Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

En una segona trobada, la data de la qual encara s’ha de fixar, els empresaris continuaran treballant en el model organitzatiu i els estatuts de l’associació.