‘Chavalas’, crònica de barri i consciència de classe per retratar els ‘millennials’

1999

El Cicle Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de l’associació Cinema del Diable i la Diputació de Barcelona, programen aquest mes de desembre Chavalas una crònica de barri amb consciència de classe que vol mostrar la cara més autèntica de la generació del mil·lenni. La pel·lícula es podrà veure aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural.

Marta, Desi, Soraya i Bea són bones amigues de l’adolescència que es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. El quartet d’actrius Ángela Cervantes, Carolina Yuste, Vicky Luengo i Elisabet Casanovas protagonitza aquesta comèdia social signada per les germanes Càrol i Marina Rodríguez Colás.

La primera dirigeix el guió escrit per la segona en aquesta divertida crònica de la generació del mil·lenni que es va estrenar el setembre de 2021 i que ha guanyat el Premi del públic del Festival de Màlaga de cinema espanyol.

Les entrades per veure Chavalas es poden comprar al web entrades.martorell.cat al preu de l’entrada de 4,5 euros i amb descomptes.